26 / 04 / 2024

Uluslararası ÇED Kongresi 8-10 Kasım 2013'te gerçekleştirilecek!

Uluslararası ÇED Kongresi 8-10 Kasım 2013'te gerçekleştirilecek!

Uluslararası ÇED Kongresi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Türkiye Çevre Koruma Vakfı (TÜÇEV) birlikteliğiyle 8-10 Kasım 2013 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek.




Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü’nün öncülüğünde; ÇED ile ilgili uygulamaların güçlendirilmesi, geliştirilmesi amacı ile, 8-10 Kasım 2013 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezinde, “Uluslararası ÇED Kongresi” düzenlenecek.


 


Kongre  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Türkiye Çevre Koruma Vakfı (TÜÇEV) birlikteliğiyle gerçekleştirilecek.


 


Uluslararası ÇED Kongresi’nde kamu, özel sektör, üniversiteler ve yurtdışından gelecek olan katılımcılar 68 sunum gerçekleştirecek.


 


Kongre kapsamında, Bakanlık, üniversite, İstanbul Sanayi Odası, Çevre Mühendisleri Odası’ndan katılımcıların yer alacağı “20. Yılında ÇED” konulu bir panel düzenlenecek.


 


8 Kasım 2013 Cuma günü saat 09:30 da açılacak kongreye Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar, KKTC Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Sayın Hamit BAKIRCI ve kamu kurum ve kuruluşlarımızın üst düzey yöneticileri katılacak.


 


4.000 kişinin katılımı ile gerçekleştirilecek olan kongre hakkında daha detaylı bilgi almak için www.ced2013istanbul.org adresine ulaşılabilir.



Geri Dön