28 / 03 / 2024

Uluslararası Shopper Marketing Konferansı 11 Nisan'da!

Uluslararası Shopper Marketing Konferansı 11 Nisan'da!

Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam, Medya ve Tüketici Araştırmaları Merkezi tarafından IPSOS işbirliğiyle “Uluslararası Shopper Marketing Konferansı” düzenleniyor...



11 Nisan 2013, Perşembe günü Bahçeşehir Üniversitesi’nin Beşiktaş Kampüsü’nde gerçekleştirilecek olan Konferans’ta, alışveriş biliminde son yılların hızla değer kazanan konusu “Shopper Marketing” masaya yatırılacak.


Pazarlamacılar, perakendeciler, reklamcılar ve araştırmacılar için ufuk açıcı nitelikte olacak konferansın açılış konuşmalarını Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Haluk Gürgen, Ipsos Türkiye Deputy CEO’su Renan Burduroğlu ve Altavia Türkiye CEO’su Zeynep Necipoğlu yapacak.


Konferansta Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof.Dr. Ali Atıf Bir de “Shopper Marketing’de Entegre İletişim Planı” konulu bir konuşma yapacak. Shopper Marketing alanında uzman çok sayıda yöneticinin biraraya geleceği konferansımızda siz değerli basın mensubunu da aramızda görmekten onur duyacağız.


Geri Dön