25 / 04 / 2024

Ümit Güneş, EPS Üreticileri Derneği Başkanı oldu!

Ümit Güneş, EPS Üreticileri Derneği Başkanı oldu!

EPS’nin üreticileri tarafından kurulmuş olan EPS Sanayicileri Derneği'nin başkanı seçildi. Ümit Güneş EPS Üreticileri Derneği'nin yeni başkanı oldu




Yalıtım sektörünün en büyük pazara sahip ısı yalıtım ürünü EPS’nin üreticileri tarafından kurulmuş olan EPS Sanayicileri Derneği (EPSDER) Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz hafta yapılmıştır. Daha önceki yönetimde ikinci başkan olarak yer alan Ümit Güneş başkanlığa seçilmiştir.

 

Tüm EPSDER üyelerinin katılımına açık olarak Antalya Porto Bello Otel’de gerçekleşen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda derneğin yeni yönetimi belirlenirken sektörün sorunları da masaya yatırıldı.

 

Yeni başkan Ümit Güneş, büyümekte olan bu sektörün temsilcileri olarak üzerlerine düşen sorumluluk bilincinin farkında olduklarını, ülkenin bu konudaki gelişiminin sağlanması, enerji tasarrufu konusunda bilincin yükseltilmesi ve EPS kullanımının yaygınlaştırılması için çalışmalarına hızla devam edeceklerini belirtti.

 

EPS Üreticileri Derneği’nin 2013 itibariyle daha aktif faaliyetlerde bulunacağına dikkat çeken Güneş, Türkiye’yi AB ülkeleri seviyesinde bir yalıtım ile tanıştırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

 


Geri Dön