29 / 03 / 2024

Ümraniye Şehir Stadyumu tamamlanıyor!

Ümraniye Şehir Stadyumu tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ümraniye Belediyesi 10 bin kişilik şeyirci kapasiteli Ümraniye Şehir Stadyumu'nda sona yaklaştı.




Ümraniye Belediyesi, halkın; yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Bu kapsamda ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarına her vesile ile katkılarda bulunan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçe genelinde hayata geçirdiği kültür merkezlerinden bilgi evlerine, sağlık binalarından muhtarlıklara, park ve bahçelerden camilere, sosyal marketlerden aşevlerine  yenilerini eklemeye devam ediyor.


Bu çalışmalar kapsamında Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın destekleriyle amatör ligden alınan  Ümraniyespor için Ümraniye Belediyesi tarafından 10 bin kişilik seyirci kapasiteli şehir stadyumu yapım işi son sürat devam ediyor.


Ayrıca yapılan çalışmalarla birlikte kulüp binası, kamp tesisi, maç ve antrenman sahaları zemin drenaj sistemi, soğutma ve ısıtma sistemleri son teknolojiye uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Ümraniye Şehir Stadyumu'nun 2017-2018 futbol sezonunda hizmete açılması planlanıyor.



Ümraniye Belediyesi


Geri Dön