19 / 04 / 2024

Umut Çetinkaya: Çanakkale'de arsa ve araziler hızla el değiştiriyor!

Umut Çetinkaya: Çanakkale'de arsa ve araziler hızla el değiştiriyor!

TÜİK verilerine göre en fazla yazlık ev satışının yapıldığı Çanakkale nitelikli gelişimin merkezi halini aldı. Arsa ve arazilerin hızla el değiştirdiği kentte özellikle Kepez Kalabaklı ile Barbaros ve İsmetpaşa'da yapılaşma yoğunlaştı




TÜİK verilerine göre en fazla yazlık ev satışının yapıldığı Çanakkale nitelikli gelişimin merkezi halini aldı. Arsa ve arazilerin hızla el değiştirdiği kentte özellikle Kepez Kalabaklı ile Barbaros ve İsmetpaşa'da yapılaşma yoğunlaştı Altyapıyla değer artıyor Arsa ve arazilerin hızla el değiştirdiği Çanakkale'ye, göçle hızla artan nüfusun ihtiyacına yönelik altyapı yatırımları da geliyor. Altın Emlak Temsilcisi Umut Çetinkaya hareketin Şekerpınar ve Kalabaklı'da arttığını belirterek. 


Türkiye'nin en büyük ilahiyat fakültesinin ve adalet sarayının Şekerpınar'a yapılmasından dolayı bölgenin gözde bir lokasyon haline geldiğini söyledi. 


Çetinkaya,Çanakkale Devlet Hastanesi'nin de taşınacağı Kalabaklı'da Umut arsaların değer Çetinkaya kazandıemı vurguladı. 


En gözde yerler neresi? 

Özellikle merkeze yakın ve yeni gelişen bölgelerde yoğun talep görüldüğünü vurgulayan Çetinkaya. Şekerpınar'da 50 metrekarelik 1+1 dairelerin 70 bin liradan. 2+1 dairelerin ise 95 bin liradan satıldığını vurgulayarak, nitelikli proje bölgesi olan Kepez Kalabaklı'da ise metrekare fiyatlarının 4 bin liraya kadar çıkabildiğini söyledi. Merkezde ise Barbaros ve İsmetpaşa'da yapılaşmanın yoğun olduğuna dikkat çeken Umut Çetinkaya, "İki bölgenin hem Çanakkale Kordon'a hem de üniversiteye yakın olması iki bölgenin yoğun talep görmesine necîen oluvor" dedi. 


Posta Çanakkale


Geri Dön