26 / 04 / 2024

Ünal Aysal'ın otelinden sonra şirket merkezi de icradan satılık!

Ünal Aysal'ın otelinden sonra şirket merkezi de icradan satılık!

Eski Galatasaray Başkanlarından Ünal Aysal'ın icralık olan oteli 'Hotel Les Ottomans'ın ardından Akmerkez'deki şirket merkezi de icradan 33 milyon TL'ye satılıyor.



Ünal Aysal'ın sahibi olduğu şirketin, özel bir bankaya olan borcundan dolayı icralık olan boğazın incisi 'Hotel Les Ottomans'ın ardından İstanbul'un en değerli yeri Akmerkez'deki şirket merkezi de icralık oldu.

Bakırköy Gazetesi'nde yer alan habere göre; İstanbul 10. İcra Müdürlüğü'nün 2019/1384 esas sayılı dosyasına göre Aysal'ın Etiler'de bulunan Akmerkez'deki E3 blokda bulunan 876 metrekarelik ofisi için 33 milyon TL isteniyor.

 İcradan satışı yapılacak. Eğer taşınmaz yarın satılmazsa 7 Ekim 2020 tarihinde yeniden açık artırmayla satışı yapılacak. Satış yeri: İstanbul 10. İcra Müdürlüğü Mezat salonu B Blok, 1. Kat Kapı No: B3-136 nolu oda.

OTELİ DE İCRADAN SATIŞA ÇIKMIŞTI

Ünal Aysal’ın şirketinin borcu nedeniyle Ortaköy’deki Les Ottomans Hoteli de 440 milyon TL'ye icradan satışa çıkmıştı.

Ünal Aysal ın otelinden sonra şirket merkezi de icradan satılık!

SADECE BİR BANKAYA 800 MİLYON KEFALET BORCU VAR

Ünal Aysal'ın sadece bir bankaya 800 milyon TL'ye yakın kefalet borcu olduğu iddia edliyor. Özel bir banka, Les Ottomans Otel'i 440 milyon lira muhammen bedelle otelin icradan satışını talep etmişti. Ancak otelin icradan yarı fiyattan, 220 milyon TL'den satılacağı konuşulanlar arasında. 

Otelin ve şirket merkezinin satışından gelecek para bile Aysal'ın alacaklı bankaya olan 800 Milyon TL'lik kefalet borcunu karşılayamıyor.

Hotel Les Ottomans icradan satılıyor!

Les Ottomans için haciz yolu açıldı mı?

 


    Geri Dön