26 / 04 / 2024

UNICERA İstanbul 5-9 Şubat'ta!

UNICERA İstanbul 5-9 Şubat'ta!

Ülke ekonomisi ve inşaat sektörünün en önemli dinamiklerinden biri olan Türk seramik, banyo ve mutfak sektörü, "UNICERA İstanbul - Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı"nda bir araya gelecek.



Ülke ekonomisi ve inşaat sektörünün en önemli dinamiklerinden biri olan Türk seramik, banyo ve mutfak sektörü, "UNICERA İstanbul - Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı" 05 - 09 Şubat tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de bir araya gelecek.

100 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilecek, sektörün lider firmalarına ait yüzlerce markanın yeni ürün ve hizmetlerinin sergileneceği fuarda; ziyaretçilerin yeni ürünlerle buluşması, katılımcı firmaların ise tanıtımlarını en etkili şekilde yapmaları ve iş hacimlerini artırmaları planlanıyor.

Rekor tazelemesi öngörülen UNICERA İstanbul'a , 20 bini yabancı, 85 bin profesyonel ziyaretçi hedefi ile organize edilen UNICERA; şehrin ve ihracatın merkezi CNR EXPO Yeşilköy'de, 9 Şubat tarihine kadar 130 ülkeden katılımcı ve ziyaretçileri ağırlanacak.

Türkiye'nin en büyük ihtisas fuarı olma özelliğine sahip olan UNICERA; inşaat sektörünü de yakından ilgilendiriyor. Fuar; seramik sektörünün lider firmalarına ait 1200'ün üzerinde markanın yeni ürün ve hizmetlerini yerinde görüp, sektörü yakından takip edebilme imkanı sunuyor.

Ayrıca 02 - 05 MAYIS 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan, Türkiye'nin en büyük emlak ve gayrimenkul fuarı 2017 CNR Emlak Yatırım Projeleri ve Finansman Fuarı katılımcılarını da yakından ilgilendiren UNICERA, uluslararası bağlantılar kurmada da etkili olacak.


Geri Dön