19 / 04 / 2024

Unigarden Sakarya 20 dönümlük ormanın yanı başında!

Unigarden Sakarya 20 dönümlük ormanın yanı başında!

Firma: Fixus Yapı

Proje: Unigarden

Sapanca Gölüne 3 dakika mesafede, 20 dönümlük ormanın hemen yanında yükselen Unigarden projesi 4 etap halinde inşa ediliyor. Projenin ilk etabında teslimlerin Mart 2016'da yapılması planlanıyor...



Unigarden projesi Fixus Yapı imzası ile Sakarya'da hayata geçiriliyor. Tüm tapu ve ruhsat işlemlerini tamamlayan  Unigarden  Evleri 4 etap halinde inşa ediliyor.


46 dönüm alan üzerine yayılan Unigarden satılık daire tipleri 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projedeki dairelerin büyüklükleri 52 metrekare ile 63 metrekare arasında değişiyor.


Sakarya Unigarden Evleri toplam 850 adet konut ve 1 Alışveriş Merkezi'nde meydana geliyor. Unigarden ne zaman teslim sorusuna ilk etap için 2016 yılının Mart ayı yanıtı veriliyor.


Unigarden Sakarya 20 dönümlük ormanın yanı başında!


Unigarden Sakarya Konutları Sakarya Üniversitesine yürüme mesafesinde, Serpan Merkez'e 3 dakika, Sapanca Gölü'ne 3 dakika, Sakarya Otogar'a 10 dakika, Sakarya merkeze 10 dakika, İzmit’e 20 dakika mesafede konumlanıyor. 


Unigarden Sakarya projesinde basketbol ve futbol sahaları, tenis kortu, yüzme havuzu, fitness salonu, eğlence oyun salonları, cafe ve restoranlar, peyzaj alanları, süs havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, su kanalları, ücretsiz wifi, otopark ve güvenlik imkanları yer alıyor.


Unigarden iletişim

Telefon: 444 61 54

Web: www.fixusyapi.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön