20 / 04 / 2024

Uniq İstanbul nerede?

Uniq İstanbul nerede?

Firma: Turkmall

Proje: UNIQ İstanbul

Turkmall tarafından hayata geçirilen UNIQ İstanbul açıldı. 100 milyon Euro yatırım bedeli ile yükselen proje 62 dönüm arazi üzerinde hayata geçirildi. Peki Uniq İstanbul nerede?



Turkmall tarafından Maslak'ta hayata geçirilen  UNIQ İstanbul  projesi tanıtıldı. 150 bin metrekare inşaat alanına sahip olan proje 62 dönüm alan üzerinde konumlandırılıyor. "Uniq İstanbul nerede?" sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. 


Uniq İstanbul projesi konser, müzikal, sergi, kongre, eğitim, toplantı, seminer, alışveriş ve yeme-içme gibi pek çok aktiviteyi bir arada barındıracak. 


Ekolojik bir yaklaşımla tasarlanan Uniq İstanbul, Era Mimarlık'tan Yüksek Mimar Ertun Hızıroğlu  ve Yüksek Mimar Alı Hızıroğlu tarafından dizayn ediliyor. 


100 milyon Euro yatırım bedeline sahip olan Uniq İstanbul'da ofis alanları yer alacak. Uniq Ofis olarak adlandırılan ofisler ulusal ve uluslararası şirketlere hizmet verecek.


Uniq İstanbul nerede?

Uniq İstanbul projesi Atatürk Havalimanı'na 29,1 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 45,6 kilometre, İTÜ-Ayazağa Metro İstasyonuna 1 kilometre, Maslak'a 1 kilometre, Levent'e 4,1 kilometre, Mecidiyeköy'e 7 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü 7,8 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 8,3 kilometre, Beşiktaş'a 8,5 kilometre, Taksim'e 10,7 kilometre mesafede hayata geçiriliyor. 


Uniq İstanbul için her 15 dakikada bir İTÜ Ayazağa Metro çıkışı, Windowist karşısından ring servisi bulunuyor. 


Uniq İstanbul nerede?

Adres: Maslak – Ayazağa Caddesi No:4 Ayazağa/Sarıyer Istanbul /Türkiye


Telefon: 0212 350 91 00

http://www.uniqistanbul.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön