25 / 04 / 2024

Üniversite adayları, Yeni Havalimanı'nı iş imkanı olarak görüyor!

Üniversite adayları, Yeni Havalimanı'nı iş imkanı olarak görüyor!

İstanbul Yeni Havalimanı'nı iş imkanı olarak gören üniversite adayı gençler, sivil havacılık, hosteslik, yer ve kabin hizmetleri gibi bölümlerine yoğunlaştı...



Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi bahçesinde kurulan stantlardan rehberlik hizmeti alan üniversite adayı gençler, tercihlerini İstanbul Yeni Havalimanı'nda çalışılabilecek bölümler üzerine yapıyor. 

Üniversite adaylarının seçeneklerinde ilk sırayı sivil havacılık, hosteslik, yer ve kabin hizmetleri alırken, onu ikinci sırada sağlık, üçüncü sırada ise ilahiyat takip ediyor.

- "Sivil havacılık, yer ve kabin hizmetleri çok revaçta"

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Abdurrahman Nermin Bilimli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Zeynep Yılmaz, üniversite adaylarının özellikle iş garantili meslekleri sorduklarını belirtti. 

Yılmaz şöyl konuştU: "Yeni açılacak olan 3. Havalimanı'nı iş imkanı olarak görüyorlar. Yeni havalimanı gençlerimize çok cazip geliyor. Planlarını gelecekte burada çalışmak üzerinde yapıyorlar. Sivil havacılık, yer ve kabin hizmetleri çok revaçta. Hostes olmak isteyen kızlar çoğunlukta."

 


Geri Dön