20 / 04 / 2024

Ünlüler gayrimenkul yatırımlarını yurtdışında yapıyor!

Ünlüler gayrimenkul yatırımlarını yurtdışında yapıyor!

Kazandıkaları paraları gayrimenkule yatıran ünlüler artık Türkiye sınırlarını aştı. İşte yatırımlarını, Amerika ve İngiltere'nin de aralarında bulunduğu ülkelere yapan sanatçılar ve yurtdışı adresleri...



HÜLYA AVŞAR: Türkiye'nin birçok yerinde gayrimenkulleri bulunan Avşar'ın İngiltere'de dünyanın  en lüks rezidansı olarak bilinen Pan Peninsula Tower 1'de bir dairesi bulunuyor. Dairenin fiyatı yaklaşık olarak 1 milyon Sterlin.


SİBEL CAN: Sibel Can 13 yıl önce Miami William's Adası'ndan bir ev almıştı. İki yıl önce de bu evi sattı. Can Miami'den kopamadı ve bir süre önce Miami Sahili'nde okyanus manzaralı yeni bir ev satın aldı.


KENAN DOĞULU: Ünlü popçu 10 yılı aşkın bir süredir yılın neredeyse yarısını Amerika'da geçiriyor. Kenan Doğulu'nun Los Angeles'ta biri stüdyo daire olmak üzere 2 evi var. 


TAMER KARADAĞLI: Amerika'da büyüyen başarılı oyuncu sık sık gittiği Teksas'tan ev aldı. İleride oraya taşınmayı düşünüyor.


HALUK BİLGİNER: Uzun yıllar Londra'da yaşayan Haluk Bilginer de İngiltere'de ev sahibi olan ünlüler arasında yer alıyor... Yılın büyük bir bölümünü Londra'da geçiren sanatçının Notting Hill'de evi var. 


SEDA SAYAN: Londra'yı tercih eden diğer bir isim de Seda Sayan. Ünlü Sanatçı'nın dünyanın en zengin ünlüleri arasında gösterilen Paris Hilton'un da oturduğu Kingston bölgesinde 450 bin Sterlin'lik bir dairesi bulunuyor. 


KIVANÇ TATUTUĞ: Fransa'nın başkenti Paris'te bir evi bulunan Tatlıtuğ, bir süre önce de son yatırımını Hollanda'nın Amsterdam Sterlin'lil I Amerika'da büyüyen başarılı oyuncu, sık sık gittiği Teksas'tan ev 1 aldı. İleride oraya yerleşmeyi düşünüyor. 


MUSTAFA SANDAL: Müzik çalışmalarını yurt dışında da sürdürmek isteyen Mustafa Sandal Hülya Avşar gibi İngiltere'deki Pan Peninsu Tower'ı tercih eden isimlerden. 


TARKAN: Ünlü şarkıcı Tarkan, 1999'da New York'ta mortgage sistemiyle 450 bin dolara bir daire satın almıştı. Tarkan'ın aldığı dairenin şimdiki değerinin 4 milyon doların üzerinde olduğu belirtiliyor. Tarkan'ın Los Angeles'ta da bir stüdyo dairesi var. 


MAHSUN KIRMIZIGÜL: Geçen yıl Miami'de bir binanın çatı katını alan Kırmızıgül'ün satın aldığı dairenin fiyatının 3 milyon 300 bin dolar civarında olduğu iddia ediliyor. 


PERRAN KUTMAN: Oyuncu Perran Kutman da tıpkı Sibel Can gibi Miami'den ilk ev alanlardan biri. Yaklaşık 14 yıl önce Miami William's Island'dan ev satın alan Kutman, yılın büyük bölümünü burada geçiriyor. 



Geri Dön