25 / 04 / 2024

Uptown’da içinden geldiği gibi yaşa!

Uptown’da içinden geldiği gibi yaşa!

Emre Katırcı:“Uptown İncek sakinleri içinden nasıl geliyorsa öyle yaşayacak. Eğlence ve konforu bir araya getiren ayrıcalıklı “Town”lar sayesinde burada yaşam hiçbir zaman sıkıcı olmayacak”...



LEMA Grup ortaklarından Emre Katırcı:“Uptown İncek sakinleri içinden nasıl geliyorsa öyle yaşayacak. Eğlence ve konforu bir araya getiren ayrıcalıklı “Town”lar sayesinde burada yaşam hiçbir zaman sıkıcı olmayacak”


Ankara- Başkent’in gözde bölgelerinden İncek’te inşa edilen Uptown konut projesi, sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle de Ankara’nın yeni yaşam merkezi olmanın kapılarını aralıyor. Birbirinden farklı konseptlerde oluşturulan “Town”lar ile eğlenceyi konut sahiplerine sunan Uptown İncek’te herkes içinden geldiği gibi yaşayacak.Konut almak isteyenler artık güzel evlerde oturmanın yanı sıra sosyal ayrıcalıklara da sahip olmak istiyor. Oturdukları evlerde sosyal anlamda da aktif olmak isteyen konut sahiplerinin gözü ayrıcalıklı hizmetler sunan konut projelerini arıyor.


Ankara’nın Mogan gölü ve ODTÜ ormanı manzaralı konut projesi Uptown İncek ise ayrıcalıklı yaşam isteyenlere sunduğu alternatiflerle dikkati çekiyor. Projeyi hayata geçiren LEMA Grup’un ortaklarından Emre Katırcı, konut almak isteyenler için artık olmazsa olmaz kriterlerden birinin de sosyal donatılar olduğunu ifade etti. Katırcı, Uptown İncek’te konfor ve eğlencenin bir arada sunulacağını belirterek, “Konut almak isteyenler önceleri evlerin metrekarelerine, odaların sayısına kısacası evle ilgili özelliklere dikkat ederdi. Ama bu anlayışın değişmeye başladığını görüyoruz. Tabi ki evin özellikleriyle ilgili kriterler yine ön planda ancak artık konutların sosyal anlamda neler sunduğu da aranan unsurlardan. Biz de bunu bilerek projemizde sosyal ayrıcalıklara geniş yer ayırmaya dikkat ettik” dedi.


-Ayrıcalıklı yaşamın kapılarını aralayan “Town”lar Projede birbirinden farklı konseptlerde oluşturulan sosyal kulüpler bulunduğunu söyleyen Katırcı, 


“Town” olarak isimlendirilen hizmetlerle ayrıcalıklı ve eğlenceli bir yaşam vaat ettiklerini bildirdi.


Katırcı, şunları söyledi:“Uptown’da yaşamak çok sayıda ayrıcalık içinde yaşamak demek. Uptown İncek sakinlerinin rahat, konforlu ve eğlenceli bir yaşam sürmeleri için her şeyi düşündük. Uptown İncek’te “Town” olarak isimlendirdiğimiz çeşitli kulüpler bulunuyor. Bu “town”lar arasından konut sahipleri kendilerine uygun olan alanı seçebilecek ve kaliteli zaman geçirebilecek. Kısacası Uptown’da herkes içinden geldiği gibi yaşayacak.”


Uptown İncek’te, ailelerin çocuklarını gönül rahatlığıyla bırakabileceği, birbirinden farklı imkanlara sahip çocuk şehri “Minitown”, bünyesinde sinema, kutu ve konsol oyunları ve maç yayınının yapılacağı “Joytown”, özel dersler, kurslar ve diyetisyenlerin de hizmet vereceği “Gymtown”, gurme lezzetlerin tadılabileceği ve yemek kurslarının da verileceği “Gurmetown”, müzik tutkunlarının diledikleri gibi enstrüman çalabileceği özel izolasyonlu müzik odası “Soundtown”, el becerilerinin geliştirilebileceği ve farklı yeteneklerin keşfedilebileceği “Arttown” ve iş toplantılarının yapılabileceği ve adeta bir ofis olarak kullanılabilecek “Officetown” hizmetleri bulunuyor.


-Uptown İncek-

Lema Grup tarafından hayata geçirilen Uptown İncek Konut Projesi, TED  Ankara  Koleji’ne kapı komşusu olacak. 1+1'den 6+1'e kadar 18 ayrı tipte 226 daire bulunan proje, 36 katlı yatay ve dikey olarak inşa ediliyor.


Geri Dön