20 / 04 / 2024

Uran Holding Royal Plus Konutları fiyat!

Uran Holding Royal Plus Konutları fiyat!

Firma: Uran Holding

Proje: Royal Plus Konutları

Uran Holding Royal Plus Konutları fiyat bilgisine haberimizin içinden ulaşabilirsiniz.Royal Plus Konutları'nda daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı...



Uran Holding  Royal Plus Konutları  fiyatlarını paylaşmadan önce projeden bahsedelim. Royal Plus projesi 3 blok halinde Ankara'da hayata geçiriliyor. 


Ankara Royal Plus Konutları  Uran Holding  imzası taşıyor. Uran Holding Royal Plus Konutları'nda toplam 192 adet daire yer alıyor. 


Royal Plus projesinde daire tipleri  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Ankara Royal Plus Konutları teslim tarihi Aralık 2014 olarak belirlendi. Uran Holding Royal Plus Konutları fiyatlarını satış ofisini arayarak öğrenebilirsiniz. 



11 bin 644 metrekare inşaat alanı sahip  Ankara  Royal Plus Konutları'nın sosyal olanakları arasında yürüyüş parkurları, çocuk oyun parkları, spor alanları,, fitness salonları, hamam ve üstü açılabilen kapalı yüzme havuzu yer alıyor. 


Anraka Royal Plus Konutları adres: Bağdat Cad. No:132/A Urankent - Yenimahalle / Ankara



Royal Plus Konutları iletişim:


Telefon: 0312 346 40 50

Web: www.royalplus.com.tr

Belemir ÖKSÜZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön