28 / 03 / 2024

urbanLAB Almanya konferansı basın toplantısı 22 Mart'ta!

urbanLAB Almanya konferansı basın toplantısı 22 Mart'ta!

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti veren Londra merkezli Türk girişimi GRED, Knight Frank ile iş birliği doğrultusunda urbanLAB Almanya konferansını düzenliyor.



Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti veren Londra merkezli Türk girişimi GRED (Global Real Estate Development), dünyanın sayılı gayrimenkul danışmanlık firmalarından Knight Frank ile iş birliği doğrultusunda başlattığı inovatif projesi “The Global Showcase” (Global Vitrin) kapsamında “urbanLAB Almanya” konferansını düzenliyor.

GRED Kurucusu ve CEO’su Meltem Türker, Knight Frank Almanya ve Amerika Ülke Direktörü Claire Locke, Ziegert Uluslararası İş Geliştirme Müdürü Carsten Bartmann ve VMPK Rechtsanwalte Berlin Avukatı Volker Mauch’un katılımıyla düzenlenecek konferansta Knight Frank’in Türkiye’ye de yer verdiği 2019 Global Raporu’ndan bilgiler paylaşılacak.

Bu çerçevede 22 Mart Cuma günü Four Seasons Bosphorus Hotel’de emlak editörlerine özel basın toplantısı gerçekleştirilecek. 
 


Geri Dön