26 / 04 / 2024

Urla Olea Evleri'nde yaşam başladı!

Urla Olea Evleri'nde yaşam başladı!

İzmir’de hayata geçirilen Urla Olea Evleri’nde ilk etap tamamlandı. 14 villa ve 4 konaktan oluşan projede 7 villa ve 1 konak, sahiplerine teslim edildi.



İzmir'de Eröz İnşaat tarafından 2017'de inşaatına başlanan ve sektörde yaşanan olumsuz gelişmelere karşı Urla Olea Evleri'nde yaşam başlıyor. Orman ile bütünlük sağlayan, çevre ve konforundan taviz vermeyen, arazinin eğimli yapısına uygun şekilde yapılması planlanan Olea Evleri projesi, zeytin ağaçları arasında ultra lüks tam 14 villa ve 4 konaktan meydana geliyor. Orman içinde yaşam devam ederken sudan da uzak kalmak istemeyenler için her villaya özel yüzme havuzu yer alan projede 450 metrekare bahçeler içinde 7+2 odalı evler, özel banyolu misafir ve müştemilat odalı villa seçenekleri bulunuyor.

HER YERE YAKIN

İzmir merkeze, Adnan Menderes Havalimanı ve son yılların yükselen değeri Alaçatı'ya sadece yarım saatlik mesafe uzaklıkta yer alan Olea Evleri Urla'nın en huzurlu vadisinde bulunuyor. Özel cam tavanları, bahçeye açılan yatak odaları ve özel kamera sistemi ile 7/24 güvenliğin sağlandığı projede huzurlu ve doğal yaşamı ön plana çıkıyor.

YIL BOYU TATİL KEYFİ

Eröz İnşaat Yönetim Kurulu üyesi ve projenin mimarları arasında bulunan Eylül Eröz, "Geçtiğimiz yıllarda özellikle inşaat sektöründe yaşanan olumsuz ekonomik koşullara rağmen projelerimize ve çalışmalarımıza ara vermedik ve Urla ve Güzelbahçe'de başladığımız tüm projelerimizi söz verdiğimiz tarihte teslim ettik. Projemizde modern yaşamı konfor ile birleştirmeyi hedefledik. Herkes için farklı ve özgür yaşam alanları oluşturduk. Büyük bahçeler, büyük yaşam alanlarını modern mimari ile tasarladık, son model akıllı ev teknolojilerini kullandık. Kalite bizim vazgeçilmez ilkemizdir. Olea Evleri ile güzel  İzmir  'e yeni bir soluk getireceğimize inanıyoruz. Her geçen gün kıymetlenen İzmir ve Urla'da yaşamayı arzu edenleri, büyük düşünenleri ve aynı zamanda gelecek için iyi bir yatırım yapmak isteyenleri Ege'nin zeytin kokan Olea Evleri'ne bekliyoruz" şeklinde konuştu.

https://www.oleaevleri.com


Geri Dön