26 / 04 / 2024

Uşak yatırımda hız rekoru kırdı!

Uşak yatırımda hız rekoru kırdı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, sezon başlamadan, 22 gün gibi kısa bir sürede 22 kilometre yolu asfaltladıklarını söyledi. Cahan, sezon sonuna kadar 200 kilometrelik asfalt yolu kente kazandıracaklarını ifade etti




Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, asfalt sezonu gelmeden başladıkları yol çalışmalarında 22 gün gibi kısa bir sürede 22 kilometre asfalt yaptıklarını söyledi.


Uşak Belediyesi ekipleri gösterdikleri performansla asfaltlamada rekor kırdı. Sezon sonuna kadar 200 kilometre yeni asfalt hedefi koyduklarını kaydeden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Yollarımızdaki çalışmalara 2016 yılında hızlı başladık. Çalışmalarımız giderek artacak. Belediyemiz söz verdiği gibi yollarda sorun kalmaması için gece gündüz demeden 24 saat esasıyla çalışıyor" dedi.


İzmir karayolu kadar


Asfalt sezonunun sona ermesiyle birlikte 200 kilometre civarında yolu da yeniden kente kazandırmış olacaklarını ifade eden Başkan Nurullah Cahan, "Bu döneme yollar ve projeler konusunda hızlı başladık. Dönem sonunda yollar konusunda kendimize koyduğumuz hedefler var. Yaklaşık 200 kilometre asfaltla adeta İzmir'e yeniden yol yapmış gibi olacağız. Yapacağımız bu çalışmalarla kentimizin ana caddeleri, ara sokakları dört dörtlük olacak. Yol çalışmalarımızın yanında kaldırımları da yenileyerek ilimize güzellik katmaya devam edeceğiz" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön