25 / 04 / 2024

Üsküdar Ekşioğlu Mehmet Sitesi'nde 330 bin TL'ye! İcradan!

Üsküdar Ekşioğlu Mehmet Sitesi'nde 330 bin TL'ye! İcradan!

Üsküdar 1. İcra Müdürlüğü, İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Bulgurlu Mahallesi, 80 pafta, 78 ada, 91 parselde yer alan Ekşioğlu Mehmet Sitesi, N Blok 4+çatı arası piyesli 21 nolu dubleks konutu satışa sunuyor



Üsküdar 1. İcra Müdürlüğü tarafından verilen ilan şu şekilde;

T.C. ÜSKÜDAR 1. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN TAŞINMAZ AÇİK ARTIRMA İLANI
2010/1067 T.

Taşınmazın Bilgileri: Üsküdar Bulgurlu Mahallesi 80 pafta, 78 ada, 91 parsel sayılı ana gayrimenkul de 135/36000 arsa paylı N - Blok 4+ Çatı arası piyesli 21 nolu dubleks bağımsız bölüm satılarak paraya çevrilecektir.

İmar Durumu: Üsküdar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 23/03/2010 tarihli yazısından 11/08/1998 tanzim tarihli 1/1000 ölçekli Bulgurlu Kısıklı Mahalleleri uygulama imar planında kısmen lise alanı, kısmen de (A) lejantında TAKS :
0,25, KAKS Brüt parsel alanı *0,65*2,10 emsalde H max= 21,50 m. İrtifada ayrık nizam yapılanma ile kısmen konut ve kısmen 2. Ve 3. Derece kentsel ve bölgesel iş merkezi atanında kalmakta olduğu anlaşılmıştır.

Hali Hazır Durumu: Satışı yapılacak olan gayrimenkul Üsküdar Bulgurlu Mahallesi Bulgurlu Caddesi üzerinde inşa edilmiş olan Ekşioğlu Mehmet sitesi isimli karkas blok apartmanlardan 135/36000 arsa paylı N Blok 4+Çatı ı arası odaları olan( 21) nolu dubleks dairenin tamamı olup (Mahallen 5. Katta), normal katında giriş holü, koridor, mutfak, banyo, salon ,iki oda, çatı arasında hol, banyo, ve iki yatak odası ile geniş terası mevcut olup 270 m2 miktarlıdır. Giriş holü, koridor, salon zeminleri ile mutfak zemini laminat parke, odaların zemini halı, banyo zemini seramik duvarları fayans kaplıdır. Dairede elektrik, su ve doğal gaz kat kaloriferi tesisatı mevcuttur.

Takdir Olunan Kıymeti: 330.000,00 TL
KDV Oranı: % 18

1.Satış Günü: 10.10.2011 Pazartesi günü saat 14.30-14.40 arası
2.Satış Günü: 20.10.2011 Perşembe günü saat 14.30-14.40 arası

1- Satış yukarıda belirtilen gün ve saatte Üsküdar 1. İcra Müdürlüğü'nde açık artırma sureti ile yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen kıymetin % 60 nı ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmaz ise en çok artıranın taahhüdü baki kalmak şartı ile yukarıda belirtilen gün ve saatlerde ikinci arttırmaya çıkılacaktır. Bu arttırmada da bu miktar elde edilememiş ise taşınmaz en çok arttıranın taahhüdü saklı kalmak üzere arttırma ilanında gösterilen müddet sonunda en çok arttırana ihale edilecektir. Şu kadarki, arttırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin % 40'ını bulması ve satış isteyenin alacağına rüchanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka, paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmaz ise satış talebi düşecektir.

2- Arttırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin % 20'si nisbetinde pey akçesi veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. İhale pulu, 1/2 tapu harcı ve masrafları, KDV alıcıya aittir.

3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususu ile faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile onbeş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.

4- İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın Dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup masrafı verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6- Satışa iştirak edenleri şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2010/1067 sayılı dosya numarası ile Müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.
(İc.lf.K.126)
(*)İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.
Yönetmelik Örnek No: 27

İlanı görmek için tıklayınız


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön