29 / 03 / 2024

Üsküdar Prestige Konakları'nda 1 milyon 500 bin dolara!

Üsküdar Prestige Konakları'nda 1 milyon 500 bin dolara!

Üsküdar Prestige Konakları, her biri boğaza nazır, birbirinden bağımsız ve yan yana dizilmiş 4 bloktan oluşuyor. Üsküdar Prestige Konakları'nda inşaatın son aşamasına gelinmiş olup şu an işçilik ve dekorasyon süreçlerini geçiyor



Üsküdar Sultantepe'de hayata geçirilen Üsküdar Prestige Konakları, Prestige Grup tarafından inşa ediliyor. 300 metrekare ile 370 metrekare alana sahip konaklardan meydana gelen proje 16 dubleks, 4 normal kattan meydana geliyor.

Üsküdar Prestige Konakları, her biri boğaza nazır, birbirinden bağımsız ve yan yana dizilmiş 4 bloktan oluşuyor. Üsküdar Prestige Konakları'nda inşaatın son aşamasına gelinmiş olup şu an işçilik ve dekorasyon süreçlerini geçiyor.

Boğaziçine ve Üsküdar Meydanına yakında bir konumda bulunan projede aynı zamanda daire başına 3 araçlık otopark düşüyor. 20 konutluk bir proje olan Üsküdar Prestige Konakları'nın çatı katlarında her bağımsız bölüm için velux gökyüzü tavan penceresi bulunuyor.

Özel araç yıkma bölümü, havuz, sauna, buhar hamamı ve fitness centerın yer aldığı projede konutların fiyatları 1 milyon 500 bin dolar ile 3 milyon dolar arasında farklılık gösteriyor. Üsküdar Prestige Konakları'nda konutların metrekare birim fiyatları ise 5 bin dolar ile 7 bin dolar arasında değişiyor.

http://www.uskudarprestigekonaklari.com/

Tel: 216 532 71 11
Faks: 216 532 71 21
[email protected]


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön