29 / 03 / 2024

Vadi İstanbul'un 2.etabı yoğun ilgi görüyor!

Vadi İstanbul'un 2.etabı yoğun ilgi görüyor!

Artaş İnşaat, Keleşoğlu ve Aydınlı ortaklığıyla Seyrantepe'de Evyap arazisi üzerinde inşa edilen karma proje Vadistanbul'un satışa çıkan ikinci etabındaki ofis blokları Maslak'ta ki firmaları da kendine çekti.



Artaş İnşaat, Keleşoğlu ve Aydınlı ortaklığıyla Seyrantepe'de Evyap arazisi üzerinde inşa edilen karma proje Vadistanbul'un satışa çıkan ikinci etabındaki ofis blokları Maslak'ta ki firmaları da kendine çekti. Gelenler arasında uluslararası yabancı firmalar olduğu kadar Türkiye'nin önde gelen firmaları da yer alıyor. 


2 milyar liralık Vadistanbul projesinin ilk etabındaki teslimler ise temmuz ayında başlıyor. Vadistanbul İcra Kurulu Üyesi Alpay Çepni, 3 etap halinde ilerleyen projede lansmanı 2012 Aralık ayında yapılan birinci etapta teslimlerin temmuz ayın içinde başlayacağını belirterek, "250 bin metrekare inşaatı 15 ayda tamamlayarak temmuz ayında teslimlere başlıyoruz" dedi. 1111 dairenin yer aldığı etapta 1+1 gibi küçük dairelerin az olması nedeniyle de hızla ilerlediklerini aktaran Çepni, "Şubat ayında lansmanı yapılan 2. etap Vadistanbul Bulvar'ın hafriyat tamamlanmak üzere. Bu etapta özellikle projeyi gösteren maketin gelmesiyle satışlar hızlandı ve bir ayda 80'ne yakın satış yaptık" dedi. Ofislerin yer aldığı 2. etabın tanıtımından sonra blok satışlarının gerçekleşmeye başladığını aktaran Alpay Çepni, "Bağımsız ofis satışı yaptığımız iki blok vardı. Bu bloklardan bir tanesinde ofislerin büyüklüğü 400 metrekareden başlayıp 3 bin metrekareye kadar çıkarken, diğerinde 110 metrekare ile 300 metrekare arasında ofisler yer alıyor" dedi. Büyük ofislerin yer aldığı blokta 16 tam kat satışı gerçekleştirdiklerini anlatan Çepni, "32 tanesi büyüklerden, 29 tanede küçük ofislerin olduğu bloktan olmak üzere toplam 61 tane bağımsız ofis satışı gerçekleştirdiklerini belirtti. 


Nehir ve orman çekiciliği artırıyor Özellikle Maslak'ta merkezleri bulunan ve genişleme isteğinde olan firmaların kendilerini tercih ettiğini aktaran Çepni, Vadistanbul Bulvar etabmda yaptıkları blok satışlarından Kale Endüstri Holding'in 10 bin 850 metrekarelik bir ofis bloğu ve ana kuleden oluşan 6 bin metrekarelik üç tam kat satın aldığını söyledi. Çepni, "Ayrıca inşaat devi bir firmaya saSyaptık. Bunun dışında iki dün• • ya deviyle komple kiralama üzerine konuşuyoruz. Şu anda tamamen boş bir bloğumuz kaldı" dedi. 


Gelecek olan firmaların Maslak'ta A sınıfı ofis projelerinde yer aldığına dikkat çeken Alpay Çepni bu firmaların geliş nedenini şöyle açıkladı:" Artık firmalar sadece prestij için A smıfı ofislere taşınmıyor. Çalışanlarına yüksek kalitede bir iş hayatı sunmak için de çalışıyorlar. Bunun için binanın donanımı kadar binanın yanında yaşam tarzı sunan öğelere da bakıyorlar. Ayrıca kafelerine sadece şirket çalışanlarını değil aynı zamanda herkesin geldiği alanları tercih ediyorlar. Yatay konsept+ te ilerleyen bizim projemiz ise, AVM'si nehir ve ormanın yanında yer alan cafe restoranlarıyla iş yaşamının istediği hayatı sunuyor." Ayrıca büyürken de daha üst seğment bir yere geçmek isteyen firmaların da Vadistanbul'u tercih ettiğini ifada eden Alpay Çepni, Maslak'ta birbirine benzeyen 45 tane kaliteli bina olduğunu ancak bina dışına çıkıldığında bölgede ulaşım sıkıntılarının başladığını dile getirdi. 


"İstanbul'da yeni bir merkez yaratıyoruz" Vadistanbul'da ise ulaşım sorunu olmayan 180 bin metrekarelik ofis A 2.5 milyar dolarlık satış hasılatı beklenen projede ilk etapta yer alan 1111 dairenin 832' sini sattıklarını belirten Alpay Çepni, 50 civarında ise opsiyon ' olduğunu söyledi. Tüm dairelerin balkonlu olmasına rağmen özellikle fiyatları 1 milyon TL ile 2 milyon 800 bin TL arasında olan genişliği 103 metrekareyi bulan teraslı dairelerin çok fazla satıldığını kaydeden Çepni, bu dairelerin yüzde 90'ın satıldığını anlattı. 


alanıyla yeni bir merkezi İstanbul'da kazandırdıklarını aktaran Çepni, sadece bu ofislerle Türkiye'nin en büyük ofis kompleksine sahip olduklarını kaydetti. 


3. etapla birlikte 95 bin metrekarelik bir ofis bölümünün daha ekleneceğini anlatan Çepni, "Böylece buradaki ofis alanını 265-270 bin bandına çıkartacağız. Büyükdere Caddesi ve Maslak'taki ofislerin toplam kiralanabilir alanı ise 340 bin metrekare" dedi. Projenin yapıldığı yerde hiç ağaç kesmediklerini aksine 300'e yakın ağaç ve bitki dikimi olacağını belirten Çepni, "Tam tersine var olan bir fabrikayı kaldırdık" diye konuştu. 


Dünya


Vadi İstanbul Bulvar projesi iletişim:

Telefon: 0212 444 53 35

Web Adresi: www.vadistanbul.com


Geri Dön