26 / 04 / 2024

Valle Lacus Büyükçekmece Evleri!

Valle Lacus Büyükçekmece Evleri!

Firma: KLK İnşaat

Proje: Valle Lacus

Valle Lacus Büyükçekmece Evleri projesi 24 ay sonra teslim ediliyor. 44 villalık Valle Lacus Büyükçekmece Evleri projesinde ödemeler banka kredisi kullanılarak taksitli olarak yapılıyor...




Klk Yapı tarafından inşa ediliyor olan  Valle Lacus  Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Büyükçekmece ilçesinde hayata geçiriliyor. Valle Lacus Büyükçekmece Evleri projesi 44 villadan oluşuyor.


Valle Lacus Büyükçekmece Evleri projesinde villalar 8 oda 2 salon daire seçenekleri sunuluyor. Valle Lacus Büyükçekmece Evleri projesinde konut teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanıyor.


Valle Lacus Büyükçekmece Evleri projesinde ödemeler banka kredisi kullanılarak taksitli olarak yapılıyor. Valle Lacus Büyükçekmece Evleri projesinin satış ofisi ile 0212 283 09 43 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz.


Valle Lacus Büyükçekmece Evleri projesi içerisinde fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, yürüyüş parkuru gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Valle Lacus Büyükçekmece Evleri nerede?

Valle Lacus Büyükçekmece Evleri adres : 19 Mayıs Mahallesi Çalıkuşu Sokak No:3 Büyükçekmece/İstanbul



Valle Lacus Büyükçekmece Evleri iletişim

Telefon: 0212 283 09 43

Web Adresi: www.vallelacus.com.tr


projeye sor



Geri Dön