26 / 04 / 2024

Varyap Meridian, Avrupa'dan beş ödül daha aldı!

Varyap Meridian, Avrupa'dan beş ödül daha aldı!

Varyap Meridian, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri organizasyonunun bir parçası olarak gerçekleştirilen “2010 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Yarışması”nda, beş ödül birden kazandı



Londra’da 24 Eylül’de gerçekleştirilen 2010 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri yarışmasında Varyap Meridian, “Türkiye’nin en iyi mimarisi”, “Türkiye’nin en iyi yüksek bina mimarisi”, “Türkiye’nin en iyi gayrimenkul web sitesi”, “Avrupa’nın en iyi mimari ödülü” ve “Avrupa’nın en yüksek bina mimarisi” ödüllerinin sahibi oldu.
 
Varyap Meridian, dünyanın en iyi emlak profesyonellerini belirlemeyi amaçlayan ve Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri organizasyonunun bir parçası olarak gerçekleştirilen “2010 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Yarışması”nda, beş ödül birden kazandı. Ödüller, 24 Eylül tarihinde, Londra’da, Mayfair Park Lane Hotel’de gerçekleştirilen görkemli bir gala yemeği ile sahiplerini buldu. Varyap Meridian’ın ödüllerini, Varyap Yönetim Kurulu Üyesi Ergin Varlıbaş ve Varyap Meridian Proje Sorumlusu Mahmut Uyar aldı.
 
Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş ise ödülle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede “Türkiye’de gayrimenkul sektörünün standartlarını değiştiren bu projeyi gerçekleştirme amacımız, ülkemizi ve İstanbul’u uluslararası platformda daha iyi tanıtmak ve buradaki ilerlemenin tanıtımını yapmak idi. Bunu başardığımız için çok mutluyuz. Bütün dünya Türkiye’nin neler yapabildiğini artık daha iyi görüyor.” dedi.
 
2010 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 15 kategoride verildi. Varyap Meridian, beş kategoride birden ödül aldı. Varyap Meridian’ın kazandığı ödüller;  Best Architecture (Turkey) / Türkiye’nin en iyi mimarisi, Best High Rise Architecture (Turkey) / Türkiye’nin en iyi yüksek bina mimarisi, Best Developer Web Site (Turkey) / Türkiye’nin en iyi gayrimenkul web sitesi, Best Architecture (Europe) /Avrupa’nın en iyi mimarisi ve Best High-Rise Architecture (Europe) /Avrupa’nın en iyi yüksek bina mimarisi oldu.
 
Büyük final 27 Kasım’da…
Üç tur halinde yapılan yarışmanın, tamamlanan ikinci turundan ödül kazanan projeler, 27 Kasım 2010 tarihinde, Londra’da yapılacak üçüncü turda “Dünyanın En İyi” projeleri ile yarışacak. Leed sertifikasyonuna sahip Türkiye’nin ilk ve tek karma lüks yeşil konut projesi olan Varyap Meridian, Hyde Park, Royal Lancaster Hotel’de düzenlenecek nihai yarışmada, bu kez dünyanın en iyi projesi olmak için yarışacak.
 
Dünyanın en iyileri ile yarışma zaferi
1995 yılından bu yana düzenlenen, dünyanın en prestijli gayrimenkul yarışmasında, Varyap Meridian‘ın ödül kazanması,  “Avrupa’nın çok rekabetçi olan gayrimenkul sektöründe, bir zafer” olarak nitelendirildi.
 
Gayrimenkulün guruları seçti
Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri yarışmasına katılan projeleri, dünya gayrimenkul piyasasının guruları seçti. Yarışmanın, bu yılki jüri üyeleri arasında; Google Büyük Britanya Gayrimenkul Piyasaları Müdürü Ben Wood, Ulusal Gayrimenkul Profesyonelleri Federasyonu Grup Genel Müdürü Peter Bolton King, FIABCI’nin Başkanı Christopher Hall, FIABCI Belçika Başkanı Hendrik Nelde, Avustralya Mimarlar Enstitüsü Müdürü Fiona Nixon, International Homes Luxury Collection dergisi Genel Yayın Yönetmeni Helen Shield ve Alman Emlak Derneği Genel Müdürü Sven Johns yer aldı.
 
Ödüle doymayan proje: Varyap Meridian
Varyap Meridian geçtiğimiz yıl da Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri/International Property Awards 2009 yarışmasında “Avrupa’nın En İyi Gayrimenkul Projesi” ve “En İyi Yüksek Bina” ödülünü almıştı. Bu yıl ise İngiltere’nin 1 numaralı dergisi Overseas Living Magazine tarafından “Türkiye’nin En İyi Gayrimenkul Projesi” ödülünü alırken, İtalya/Milano’da yapılan, Avrupa’nın en önemli ödüllerinden biri olan “Gayrimenkul Ödülleri/Real Estate Awards”da “Avrupa’nın En İyi Akıllı Şehir Projesi/Best European Smart City Scheme” ödülünün sahibi oldu. Varyap Meridian, aldığı bu son beş ödül ile iki yılda Avrupa’dan gelen dokuz ödülün sahibi oldu. 


Geri Dön