20 / 04 / 2024

Varyap Plaza Pendik'te yüzde 25 indirimle!

Varyap Plaza Pendik'te yüzde 25 indirimle!

Firma: Varyap

Proje: Varyap Plaza

Gayrimenkul sektöründe bir ilke imza atan Varyap, Varyap Yatırım Ayları ile ofis ve de dükkan sahibi olmak isteyen herkese peşin ödemelerde görülmemiş imkanlar sağlıyor.




VARYAP YATIRIM FIRSATLARINDAN YARARLANMAK İÇİN TIKLAYINIZ


Mart-Nisan ayları süresince devam edecek olan  Varyap  Yatırım Ayları kapsamında, İstanbul Anadolu Yakası’nda bulunan  Varyap Plaza  Pendik’teki sınırlı sayıdaki ofis ve dükkanlar için peşin alımlarda yüzde 25 indirim uygulanıyor. Varyap Yatırım Ayları kampanyası dahilindeki A sınıfı ofislerin büyüklükleri 69 ile 3.500 metrekare arasında değişiyor. 


İçerisindeki mağazaları ile alışveriş ayrıcalığı da sunan ve bölgenin yeni cazibe merkezi olan Varyap Plaza Pendik, iş dünyasının da yeni gözdesi… Toplam 43.000 metrekare kapalı alana sahip ve 9 kattan oluşan Varyap Pendik Plaza, ikinci katından itibaren, panoramik Marmara Denizi ve Adalar manzarası ile sahiplerine eşsiz bir çalışma ortamı sunuyor.


Anadolu Yakası’nın ilk A tipi yatay ofis projesi olan Varyap Plaza Pendik, Sabiha Gökçen Havalimanı, Gebze Organize Sanayi Sitesi, Tuzla Tersanesi ve Pendik Marina’ya yakınlığı ve E-5 karayolu üzerindeki konumu ile farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmalar için ideal bir seçenek olarak dikkat çekiyor.


Varyap iletişim 

444 54 56

www.varyapplaza.com 



projeye sor



Geri Dön