28 / 03 / 2024

Varyap Plaza'da teslimler başladı! 266 bin TL!

Varyap Plaza'da teslimler başladı! 266 bin TL!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nın yeni cazibe merkezi Pendik'te yer alan Varyap Plaza'nın inşaatı tamamlanırken; projedeki ofis ve dükkanlar teslim edilmeye başladı. Projedeki son ofis ve dükkanlar için de 60 aya sıfır faiz imkanı var...



İstanbul Pendik'teki ofis projesi Varyap Plaza'da teslimler başladı. Projedeki son ofis ve dükkanlar için de 60 aya sıfır faiz imkanı var.



İstanbul'un Anadolu Yakası'nın yeni cazibe merkezi Pendik'te yer alan Varyap Plaza'nın inşaatı tamamlanırken; projedeki ofis ve dükkanlar teslim edilmeye başladı. 


EN AZ 266 BİN TL 

Toplamda 278 bağımsız bölümün yer aldığı projedeki son ofis ve dükkanlar için Varyap, 60 aya sıfır faiz imkanı sunan bir kampanya düzenledi. Kampanya dahilindeki ofislerin büyüklükleri 69 ile 287 metrekare arasında değişirken; fiyatlar 266 bin TL ile 1 milyon 205 bin TL arasında seyrediyor. Toplam 32 bin metrekare kapalı alana sahip ve 9 kattan oluşan Varyap Plaza Business & Mall, ikinci katından itibaren, panoramik Marmara Denizi ve adalar manzarası ile çalışma ortamı sunuyor. Proje, içerisinde yer alan kafe, restoran, eczane, kuru temizleme, fotokopi merkezi, toplantı salonları, kuaför, yapı ve gıda marketi gibi farklı fonksiyonlarla modern yaşamın tüm gereksinimlerine kolay erişim sağlamayı hedefliyor. 


YATAY OFİS PROJESİ

Anadolu Yakası'nın ilk A tipi yatay ofis projesi olduğu ifade edilen Varyap Plaza Pendik, Sabiha Gökçen Havalimanı, Gebze Organize Sanayi Sitesi, Tuzla Tersanesi ve Pendik Marina'ya yakınlığı ve E-5 karayolu üzerindeki konumu ile dikkat çekiyor. Projede değişik büyüklüklerde ofis seçenekleri yer alıyor.



Takvim 



Telefon: 444 54 56

Web Adresi: http://www.varyapplaza.com


Geri Dön