20 / 04 / 2024

Varyap Rusya ve Umman'da ofis açacak!

Varyap Rusya ve Umman'da ofis açacak!

Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş açıkladı.Varyap, Türkiye’de hayata geçirdiği 8 bin birimin ardından taahhüt projeleri geliştirmek için yurtdışına açılıyor.



Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş, bu yıl yurtdışı organizasyonlarını kuracaklarını belirterek, “Rusya ve Umman’da şirketleşiyoruz. Buralarda proje almayı hedefliyoruz. İki ülkede de ofis açıyoruz” dedi.



Özellikle Rusya’ya çok inandıklarını ifade eden Varlıbaş, “Dünyanın en önemli güçlerinden biri. Batı ile sorunu var ama bu geçici ve yönetilebilir. Oradan yatırımcılar çıkarken biz ülkeye giriş yapma kararı aldık. Umman da diğer Arap ülkelerine göre altyapı yatırımları fazla olan ve petrol düşüşünden etkilenmeyen bir ülke” dedi.



PEŞİN ALIMA % 25 INDIRIM YAPACAK

Erdinç Varlıbaş, satın alım trendlerine bakarak her yıl mart-nisan ayları arasında kampanyalar düzenleyeceklerini ifade etti. Varlıbaş, bu kapsamda ellerindeki stokları eritmek için Varyap Meridian’da 40, Pendik Plaza’da ise 80 birimi peşin alımda yüzde 25’lik indirim kampanyasına soktuklarını söyledi. Kampanyaya giren birimlerin toplam değeri 150 milyon lira olarak hesaplandı.


Habertürk


Geri Dön