25 / 04 / 2024

Vatandaş görevini yaptı, görev sırası siyasilerde!

Vatandaş görevini yaptı, görev sırası siyasilerde!

MARİŞ Yönetim Kurulu Başkanı, Akkuş Grup Başkanı Abdulkadir Akkuş 2018 seçim sonuçlarını değerlendirdi. Akkuş, "Vatandaşlar görevini yaptı, şimdi görev sırası siyasilerde" dedi...



Geride bıraktığımız 24 Haziran seçiminin neticesinde; Cumhur ittifakının %52,5’lik bir oy oranı ile birinci çıktığını görüyoruz. Seçime katılımın %87,5’lik bir oranda gerçekleşmesi ise demokrasi adına büyük bir kazanım olarak tarihteki yerini almıştır.

MARİŞ (Mardinli İşadamları Derneği) olarak, seçim süreci içerisinde; siyasi parti temsilcileriyle istişarelerde bulunup, iş insanlarımızın ve hemşehrilerimizin görüşlerini ilettik. Ümit ediyoruz ki bu istişareler önümüzdeki dönemde karşılık bularak 81 milyon vatandaşımızı kapsayıcı bir tavırla devam edecektir.

Geride bıraktığımız seçimin ardından; milletimiz kararını vermiş ve sandığa sahip çıkarak görevini yerine getirmiştir. Vatandaşlarımız Cumhurbaşkanını ve vekilleri seçmekle birlikte, bazı mesajları da sandıkta güçlü bir şekilde vermiştir. Şimdi görev sırasının siyasilerimizde olduğunu söylemek sanırım yanlış bir tabir olmayacaktır. Milletine hizmetkar olma düsturuyla yola çıktığını belirten Sn. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde; daha çok üreten, refah seviyesini üst seviyelere çıkarmış bir Türkiye’ye hep birlikte şahit olmayı arzu ediyoruz. 

Şimdi verilen sözlerin yerine getirilme zamanı. Seçim sürecinde siyasilerimizin söylemleri, sözleri ve ülkenin tüm katmanları ile yapmış oldukları istişareler, umuyoruz ki seçim sonrasında somut şeklini alarak tek tek hayata geçer ve kucaklayıcı bir tavırla devam eder.
Saygılarımızla…

Abdülkadir AKKUŞ
MARİŞ Yönetim Kurulu Başkanı


Geri Dön