25 / 04 / 2024

Ve Güneşli Evleri iletişim!

Ve Güneşli Evleri iletişim!

Firma: Keleşoğlu, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya

Proje: Ve Güneşli

Keleşoğlu İnşaat, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya imzasıyla yükselen Ve Güneşli Evleri İstanbul'un Avrupa yakası Güneşli bölgesinde hayata geçiriliyor. Ve Güneşli Evleri iletişim bilgisi haberimizin içeriğinde yer alıyor...




Ve Güneşli Evleri,  Keleşoğlu İnşaat, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya imzasıyla hayata geçiriliyor.  Ve Güneşli  Evleri iletişim bilgisi öncesi projenin detaylarından bahsedelim.

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli toplam 32 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.  Ve Güneşli Evleri İstanbul'un Avrupa yakası Güneşli'de konumlandırılıyor.Ve güneşli Evleri satılık daireleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli satış fiyatları ise 198 bin liradan başlıyor. 214 daireden oluşan Ve Güneşli projesinde buhar banyosu, yüzme havuzu, otopark, fitness center, sauna ve oyun alanlarına da yer veriliyor.

Ve Güneşli Evleri'nde yer alan dairelerin büyüklükleri 42 metrekare ile 138 metrekare arasında değişiyor. 2014 yılının Kasım ayı projede yer alan konutların teslim tarihi olarak bildiriliyor.

Ve Güneşli Evleri fiyat listesi:

Stüdyo daireler 198 bin TL'den,
1 oda 1 salon daireler 282 bin TL ile 444 bin TL arasında,
2 oda 1 salon daireler 397 bin TL ile 534 bin TL arasında,
3 oda 1 salon daireler 1 milyon 50 bin TL'den değişen fiyatlarla alıcısını bekliyor.


Ve Güneşli Evleri ulaşım: Mimar Sinan Cad.  No: 21 Güneşli/İSTANBUL

Ve Güneşli Evleri iletişim bilgisi:

Ve Güneşli Evleri iletişim telefon: 0212 444 80 83
Web adresi: www.vegunesli.com
Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com

projeye sor



Geri Dön