29 / 03 / 2024

Vefa Group'dan Samsun'da showroom!

Vefa Group'dan Samsun'da showroom!

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün önemli markalarından olan Vefa Group'un Samsun'da faaliyete geçirdiği showroom, Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner'in de katıldığı törenle hizmete açıldı.



Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, törende yaptığı konuşmada, 25 yıllık tecrübe ve birikimlerini Samsun aracılığıyla tüm bölgeye taşıdıklarını söyledi.


"Yapıcı Fikirler"in artık Samsun'da olduğunun altını çizen Güner, "Vefa olarak, hep sürekli gelişimi, yatırım, yeni ürün geliştirmeyi ve bunları yaparken emin adımlarla ilerlemeyi ilke edindik. Bu sayede bugüne kadar sektörümüzde hep en iyisini yapmak ve rakipsiz ürünler geliştirmek bize nasip oldu" diye konuştu.


Ürettikleri çözümleri tüm dünyaya sunma fırsatı yakaladıklarını da hatırlatan Güner, şunları kaydetti:


"Artık teknolojimizi ve üretim altyapımızı da ihraç etmeyi gündemimize aldık. Tabi bu başarının ortaya çıkmasındaki en önemli faktör ve ana kavramın inovasyon olduğunu çok iyi biliyoruz. Aynı zamanda sürdürülebilirliğin anahtarı olarak da gördüğümüz inovasyonu Vefa'nın kurum kültürünün bir parçası haline getirdik. Çünkü inovatif yaklaşımların bir kurumun tüm süreçlerine ve birimlerine nüfuz etmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu sayede sürekli değişen ihtiyaçlara ve yükselen standartlara uygun çözümleri hızlıca sunabiliyoruz."


Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ise Samsun'da inşaat sektörünün oldukça geliştiğini belirterek, Vefa Group'un inşaat sektörünün gelişmesinde, farklı alanlarda yeni yapı modellerinin oluşmasında önemli katkılar sağlayacağına inandıklarını kaydetti.


Konuşmaların ardından showroomun açılışı gerçekleştirildi.


AA


Geri Dön