28 / 03 / 2024

Vera Group'tan sağlık konseptli proje Vera Vizyon!

Vera Group'tan sağlık konseptli proje Vera Vizyon!

İki hastane ve bir tıp merkezi ile anlaşma aşamasına yaklaşan grup, önümüzdeki dönemde bu projedeki daireleri sağlık turizmi için Mısır, Iran, Suudi Arabistan gibi ülkelerden gelen hastalara kiralayacak bir sistem yarattı...




Esenyurt'ta Life in Vera ve Vera Vizyon projelerini geliştiren Vera Grup, Vera Vizyon projesi ile sağlık konseptini yarattı. İki hastane ve bir tıp merkezi ile anlaşma aşamasına yaklaşan grup, önümüzdeki dönemde bu projedeki daireleri sağlık turizmi için Mısır, Iran, Suudi Arabistan gibi ülkelerden gelen hastalara kiralayacak bir sistem yarattı. 


Beylikdüzü ve Esenyurt bölgeleri, İstanbul'un gayrimenkul hareketinin en yoğun olduğu bölgeler olarak öne çıkıyor. Son bir yıldır Esenyurt bölgesinde ortaya çıkan imar sorunu ciddi sıkıntılar yaşatmıştı. Son dönemde imar düğümünün çözülmesi firmaları rahatlatmış görünüyor. 

Esenyurt bölgesinde Life in Vera ve Vera Vizyon projelerini geliştiren Vera Group da bölgede yeni bir konsepte imza atıyor. 


Vera Group CEO'su Eyyüp Albayrak, kaba inşaatı biten ve satışı tamamlanan Life in Vera projesi ile yeni geliştirilen Vera Vizyon projelerini tek avluda buluşturup Türkiye'ye sağlık turizmi için gelen hastalara kiralayacaklarını söylüyor. Suudi Arabistan, Kuveyt, Mısır ve İran gibi ülkelerden gelen müşterilerinin bu projeyi geliştirmelerini sağladığını belirten Albayrak, sözkonusu projede dairelerin satışının gerçekleştirileceğini ancak kurulacak bir sistemle daire sahiplerine rezidans kiralar gibi güzel bir kira getirişi sağlanacağını vurguluyor. 


Zeytinburnu ve Bağcılar bölgelerinde proje geliştirme çalışmaları yaptıklarına işaret eden Albayrak, projelerinden daire satın alan Arap yatırımcıların projelerine ortak olmak için kendileriyle görüşmeler yaptığını, önümüzdeki birkaç ay içinde bu görüşmelerin sonuçlanacağını söylüyor. 


Albayrak, "Kayabaşı içinde yurtdışı ortaklı projemiz üzerinde ilerliyoruz. Yılsonuna doğru iki proje netleşmiş olacak" diyor. 7 bin konut hedefliyor Bugün değeri 300 milyon doları bulan rezidans ve AVM projeleri ile dikkat çeken Vera Yapı Group, geliştirdiği ve planladığı yeni projeleri ile üç yıl içinde 7 bin konut üretmeyi hedefliyor. 


Türkiye'nin en büyük yapı ve yaşam markalarından biri olmayı hedeflediklerine dikkat çeken Albayrak, "Kent kültürünün gereksinim ve yaşam standartlarını geliştirecek projelere yoğunlaşıyoruz. Vera Yapı Group olarak bizim amacımız; insan için düşünen, insan için üreten ve hayata değer katan projeler üretmenin yanında, doğru yaürım için de en iyi koşulları oluşturmak. Bunun için biz, doğru lokasyonlaı da ve hayatın içinde projeler tasarlıyoruz" diyor. 


Vera Yapı Group olarak ürettikleri projelerin tamamının hizmetlerini kendilerinin planlayıp uyguladıklarını belirten Albayrak şunları söylüyor: "Teslimden sonra gereksinim duyulan tüm ihtiyaçlara Vera Gomplex hizmeti ile çözüm üretiriz. 


Böylece müşterilerimiz sahip oldukları konut veya işyerini hiçbir risk içermeden daha iyi fiyatlara kolayca kiralayıp satabilir. Müşterilerimiz 5 yıldızlı otel konforunu yaşatacak tüm hizmetleri kesintisiz alabilir, projelerimizde sunduğumuz güven ortamı sayesinde çocuklar güvenli bir şekilde kendileri için tasarlanan alanların tadını çıkarabilir."


 Eyyüp Albayrak Ekonomist MORTGAGE Market 


Geri Dön