23 / 04 / 2024

Vestel MediaCat Felis'te ödül aldı!

Vestel MediaCat Felis'te ödül aldı!

Vestel projeleriyle MediaCat Felis Ödülleri'ne damga vurdu. MediaCat Felis Yaratıcılık Ödülleri'nde film kategorisinin 'Ev Araç ve Gereçleri, Mobilya ve Dekorasyon' bölümünde üç ödülü de alan Vestel, gövde gösterisi yaptı




Vestel, 'Çok Düşünen Anneler', 'Ateş Bastıran Sorular' ve '14 Şubat'ta Ne Alınmaz?' projeleriyle MediaCat Felis Ödülleri'ne damga vurdu. MediaCat Felis Yaratıcılık Ödülleri'nde film kategorisinin 'Ev Araç ve Gereçleri, Mobilya ve Dekorasyon' bölümünde üç ödülü de alan Vestel, gövde gösterisi yaptı. 'Çok Düşünen Anneler' birincilik, 'Ateş Bastıran Sorular' ikincilik, '14 Şubat'ta Ne Alınmaz?' projesi ise üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Vestel Şirketler Grubu Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tunç Berkman, filmde herkesin kendisinden bir şey bulduğunu, bunun da başarıyı getirdiğini söyledi. Vestel'in gençlerle temasında yaratıcı, dinamik ve esprili bir dil benimsediğini belirten Berkman, şunları söyledi: "Reklam kampanyalarımız aracılığıyla tüketicilerimizle aramızda oluşturduğumuz samimi ve ortak dilin bizi bu başarıya taşımasından büyük mutluluk duyuyoruz. Tüm çalışmalarımızın temeline aldığımız 360 derece entegre iletişim felsefemizle her yerde olacak hem tüketicilerin sevgisini hem de iletişim uzmanlarının takdirini kazanmaya devam edeceğiz." 


Yeni Asır


Geri Dön