18 / 04 / 2024

Vialand eğlence merkezine ilgi büyük!

Vialand eğlence merkezine ilgi büyük!

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, merkeze hem yurt içinden hem de yurtdışından her gün yüzlerce kişinin geldiğini, yakında eğlence merkezinde açılacak yeni ünitelerle birlikte ilginin daha da artacağını söyledi..



Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp Kaymakamı Ali Taşkın Balaban'a geçtiğimiz baharda açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan dev eğlence merkezi-tema parkı Vialand'i gezdirdi. 

Kaymakam Ali Taşkın Balaban ve Başkan İsmail Kavuncu, Vialand'deki incelemelerinde merkeze hem yurt içinden hem de yurtdışından her gün yüzlerce kişinin geldiğini, yakında eğlence merkezinde açılacak yeni ünitelerle birlikte ilginin daha da artacağını söyledi. 


Başkan İsmail Kavuncu ve Kaymakam Ali Taşkın Balaban, Vialand'in ardından yine Eyüplülerin çok sevdiği bir tesisi, Alibeyköy Osmanlı Parkı'nı gezdi. Başkan ve Kaymakam, kır nikahlarının yapıldığı, sosyal tesislerinde ailelerin keyifli saatler geçirdiği Eyüp Belediyesi Osmanlı Parkı içerisinde yapılan ve açılışı yalanda gerçekleştirilecek Yeşil Bina'yı da dolaştılar. Başkan İsmail Kavuncu, Osmanlı Parkı yanında açılan Eyüp Belediyesi Alibeyköy Spor Kompleksi'nin enerjisinin büyük bölümünün Yeşil Bina'dan karşılanmasının son derece sevindirici olduğunu söyledi. 


Dokuz Sütun


Geri Dön