20 / 04 / 2024

Vialand Ramazan ayına özel program!

Vialand Ramazan ayına özel program!

İstanbul'da geleneksel iftarları arayanlar, Eyüp'teki tema parkında hazırlanan cumbalı evlerde orucunu bozabilir. İftar saatinde trafikte kalanların imdadına ise mobil büfeler yetişiyor. Vialand Ramazan ayına özel bir program hazırladı...





İstanbul'da geleneksel iftarları arayanlar, Eyüp'teki tema parkında hazırlanan cumbalı evlerde orucunu bozabilir. İftar saatinde trafikte kalanların imdadına ise mobil büfeler yetişiyor VIALAND Ramazan ayına özel bir program hazırladı. Tema park, AVM ve gösteri merkezinde keyifli gösterilerin düzenlendiği ve özel iftar menülerinin sunulduğu Vialand'da eski ramazanların tadı, modern zamanlara taşmıyor. 


İstanbul'un tarihi Eyüp semtinde, yaklaşık 600 dönümlük arazide yer alan tema parkındaki Bir Zamanlar İstanbul Sokağı ve nostaljik motiflerle bezeli cumbalı evlerde yer alan Bereketli Anadolu restoranının sunduğu iftar menüleri, Ramazan ayma özel hazırlandı. Restonda iftar menüsü içinde terbiyeli bademli tavuk çorbası, vişneli yaprak sarma, cevizli tulumlu muska böreği, beş baharatlı kuzu incik, hünkar beğendi, hakan helvası, gül bohçası, aşure, kızılcık şerbeti, gül şerbeti gibi Türk mutfağına özel lezzetler sunuluyor. Bir Zamanlar İstanbul Sokağı, aynı zamanda şerbetçisi, macun şekercisi, niyetçisi ve lokmacısıyla eski ramazanları aratmıyor. 


KÖPRÜ GİRİŞLERİNDE İFTAR Tam iftar saati, niyetlisiniz ve İstanbul'un her zamanki köprü trafiğinde sıkışıp kaldınız. Otomobilin içinde ne yapacağınızı düşünüyorsunuz. İşte tam bu noktada imdadınıza Büyükşehir Belediyesi'nin uygulamaya koyduğu mobil büfe koşuyor. Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinin girişinde su, çay ve iftariyelik dağıtılıyor. 


Sabah Pazar Eki


Geri Dön