24 / 04 / 2024

Viaport Houses and Suites Evleri bahar kampanyası sona eriyor!

Viaport Houses and Suites Evleri bahar kampanyası sona eriyor!

Firma: Bayraktar Grup

Proje: Via\/Port Houses&Suites

İstanbul Kurtköy'de inşa edilen Via Port Houses & Suites'te devam eden bahar kampanyası Nisan ayının sonunda bitiyor. Kampanya dahilinde yüzde 5 peşinat veriliyor. Taksitler 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor...



Via Properties’in modern rezidans yaşantısını doğayla iç içe sunan Kurtköy’deki projesi Via Port Houses & Suites’te, bahar kampanyasına hem İstanbul’da yaşayanların hem de Anadolu’dan gelen yatırımcıların ilgisi büyüktü. Son 68, 1+1 dairenin kaldığı projede Nisan ayında sona erecek kampanyada ev sahibi olmak isteyenler yüzde 5 peşinat ödeyerek Eylül’de teslim edilecek dairelerinde oturabilecek, taksitleri de hiç düşünmeden 1 yıl sonra ödeyecekler


Via Port Houses & Suites, teslim tarihi yaklaşırken kaçırılmayacak fırsat sunan bahar kampanyası, bu ayın sonunda bitiyor. Kampanya dahilinde ev sahibi olanlar peşinatın sadece yüzde 5’ni ödeyerek, taksitleri de 1 yıl öteleyerek Eylül’de kendi evlerinde oturma fırsatını yakalayacaklar. Aynı zamanda yüzde 1 KDV avantajı ile 108 ay vade ve 0,70 vade oranıyla avantajlı ödeme koşullarına sahip olacaklar.


Örnek daire Haziran’da gezilebilecek…


Toplam 26 bin m2’lik alan üzerine konumlandırılan Via Port Houses &Suites; 4 blok, 10 kat ve 617 daireden oluşuyor. Projede, boyutları 57 m2 ile 215 m2 arasında değişen, 1+1’den 3+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Örnek dairenin Haziran ayında tamamlanacağı Via Port Houses & Suites’in yüzde 70’inde yer alan 1+1 suit daireler özellikle yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor.


Yeşil alanlarıyla daire sahiplerini huzura davet ediyor


Yüzde 80’i yeşil alan olarak planlanan, özel peyzajlı kat bahçelerinin bulunduğu projedeki zengin sosyal olanaklar ve hizmetler sahiplerine beş yıldız keyfi yaşatıyor. Viaport Houses&Suites’de yer alan dinlenme alanları, geniş parklar, fitness center, teknik destek hizmetleri, açık ve kapalı yüzme havuzu, spa merkezi, alakart restoranlar, kuru temizleme, terzi ve lostra hizmeti sahiplerinin çeşitli ihtiyaçlarına yanıt veriyor.


LEED kriterleri göz önüne alınarak, çevreye ve doğaya saygılı, en son inşaat teknolojilerinin kullanılarak inşa edildiği Viaport Houses&Suites’deki dairelerde ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan ankastre set ve merkezi soğutma ve ısıtma sistemi standart olarak sunuluyor.


Telefon: 444 88 42 

Web Adresi: www.viaporths.com


projeye sor



Geri Dön