18 / 04 / 2024

Victoria’s Secret, Forum Bornova AVM'de mağaza açtı!

Victoria’s Secret, Forum Bornova AVM'de mağaza açtı!

Victoria’s Secret Beauty & Accessories İzmir’de ilk mağazasını 3 Eylül tarihinde Forum Bornova alışveriş merkezinde açtı. Türkiye’deki 8. mağazasını İzmir’de açan Victoria’s Secret yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.



Moda ve güzellik konusunda dünya çapında bir fenomen olan Victoria’s Secret, ikonik kokuları, vücut bakım ürünleri ve aksesuarlarını içeren Beauty & Accessories konseptli mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek, Türkiye’de 8. mağazasını açılışını  İzmir  Forum Bornova alışveriş merkezinde gerçekleştirdi.


İzmir’in gözde alışveriş merkezi Forum Bornova’da 3 Eylül Cumartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlayan mağaza, Victoria’s Secret imza renkleri pembe ve siyah ağırlıklı dekorasyonu ile dikkat çekiyor. Alışveriş merkezinin zemin katında moda severlerle buluşan Forum Bornova mağazası markanın İzmir’e ilk yatırımı olma özelliğini taşıyor.


İzmir’in ilk Victoria’s Secret Beauty & Accessories konseptli mağazasının ürün gamında; markanın ödüllü parfümleri, vücut bakım ve güzellik ürünleri, aksesuarlar ve seçili alt iç giyim koleksiyonu bulunuyor.


Geri Dön