23 / 04 / 2024

Villakent arsalarında 5 bin lira peşinat ve vade farksız 6 taksit imkanı bugün bitiyor!

Villakent arsalarında 5 bin lira peşinat ve vade farksız 6 taksit imkanı bugün bitiyor!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, arsa kampanyasının büyük ilgi gördüğünü belirtti, "5 bin lira peşinat ve vade farksız 6 taksit imkanı sunulan arsaların fırsatı bugün sona eriyor" dedi...



Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, arsa kampanyasının büyük ilgi gördüğünü belirtti, "5 bin lira peşinat ve vade farksız 6 taksit imkanı sunulan arsaların fırsatı bugün sona eriyor" dedi. Hüseyin Aslan İzmir'in güvenilir markası Ege-Koop'un, Menemen'de inşa ettiği ve bin bahçeli konutu, sosyal donatıları, yeşilin her tonunu barındıran doğasıyla Villakent'in hemen yanıbaşında satışa sunduğu son arsaları büyük ilgi gördü ve yüzde 95'i satıldı. 5 bin lira peşinat ve vade farksız altı taksit imkanı sunulan arsalar için fırsat bugün sona eriyor. 


Kampanyanın başladığı il günden itibaren yoğun ilgi gören Villakent arsaları koşulsuz, kefilsiz, vade farksız 6 taksit imkanıyla satışa sunuldu. Bölgede kalan son 66 arsanın yüzde 60'ı sadece ilk beş günde tükendi. Büyüklükleri 320 metrekare ile 746 metrekare arasında değişen arsalar için 5 bin lira peşinat alındı. 


Ülke ekonomisinin sıkıntılı bir sürece girdiğini, bunun da aylardır durağan bir seyir izleyen inşaat sektörünü etkileyeceğini belirten Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Ekonomideki olumsuzluğa rağmen arsa kampanyamız büyük rağbet gördü. 

Bin bahçeli konutun yeraldığı, Türkiye'nin en hızlı büyüyen ve kampusüyle büyük dikkat çeken 5 bin öğrencili Gediz Üniversitesi'nin bulunduğu, plastik organize sanayinin de konuşlandığı geleceği parlak bir bölge çok iyi bir yatırım imkanıydı. Ayrıca önemli bir artısı da arsalarımızın yüzde 40 inşaat hakkına sahip olmalarıydı. Kampanya bugün sona erecek, iyi bir yatırım arayanlar acele etmeliler" diye konuştu. 


Sabah Egeli 


Geri Dön