29 / 03 / 2024

Vira İstanbul projesini Günsan ürünleri aydınlatacak!

Vira İstanbul projesini Günsan ürünleri aydınlatacak!

Gül İnşaat, Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği Vira İstanbul projesinde, Günsan’ın Eqona Beyaz serisi anahtar priz ürünlerini tercih etti.



Sektöre katma değer sağlayan çözümler sunmaya ve iş potansiyelini artırmaya devam eden Günsan, Beylikdüzü’nde 92 bin metrekare alan üzerinde Central Park özelliklerini taşıyan Yaşam Vadisi projesine komşu olmasıyla da öne çıkan Vira İstanbul projesinde toplam 1156 adet konut ve 39 ticari alanın anahtar, priz ürünlerini sağlayacak.


İnşaat sektöründe “Kalite” ve “Güven” kavramlarının en değişmez kavramlar olduğunu belirten Günsan Satış Direktörü Vedat Yazar, bu amaçtan yola çıkarak hayata geçirdikleri kaliteli ve güvenilir ürünleri sektörün öncü markaları ile buluşturmaktan ve çözüm sunmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Yazar şöyle devam etti: “Günsan olarak en temel hedefimiz müşterilerimize kaliteli güvenilir ve uygun fiyatlı çözümler sunmaktır. Günsan’ın geniş ürün portföyü sayesinde bunu gerçekleştirebilecek çalışmaları kolayca hayata geçirebiliyoruz. Ürün portföyümüzde yer alan alçak gerilim tesisatı ekipmanları olan elektrik anahtarı, priz, grup priz, şalt malzemesi, kompakt şalter, kaçak akım röleleri, sigorta kutuları ve aksesuarları distribütörlerimiz ve bayilerimiz aracılığı ile hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştırıyoruz” dedi.


Minimalist ve sade tasarımı ile ön plana çıkan Günsan Eqona serisi, kare yapısı ve modern dekoratif çözümleri ile mimarlar ve gayrimenkul geliştiriciler tarafından tercih ediliyor.



Geri Dön