23 / 04 / 2024

VitrA’nın mermer görünümlü karolarıyla, duvarlarda yeni bir dönem başlıyor!

VitrA’nın mermer görünümlü karolarıyla, duvarlarda yeni bir dönem başlıyor!

VitrA’nın Ethereal ve Brooklyn karoları, mekâna parlaklık ve ışıltı katan mermer görünümüyle, duvarlarda yeni bir dönem başlatıyor. Serinin, uygarlık ve görkemi yansıtan taş yüzeyleri, bugünün zevkiyle yeniden yorumlanıyor...



VitrA’nın Ethereal ve Brooklyn karoları, mekâna parlaklık ve ışıltı katan mermer görünümüyle, duvarlarda yeni bir dönem başlatıyor. Serinin, uygarlık ve görkemi yansıtan taş yüzeyleri, bugünün zevkiyle yeniden yorumlanıyor.

 

VitrA’nın Viyana’dan alınan ilhamla tasarlanan Ethereal duvar karoları, doğal mermerin çeşitliliğini modern geometrik desenlerle zenginleştiriyor. 30x60 cm boyutlarındaki seri, farklı renk ve desenleriyle, doğal mermerdeki el işçiliğini en ihtişamlı haliyle duvarlara yansıtıyor. Etheral’ın 3D ve geometrik dekorları, altın ve gümüş baskılı dekor ve bordürlerle kombin alternatifleri sunuyor.

 

VitrA’nın New York’tan ilham alan Brooklyn serisi, mermerin doğallığını yalın, sakin, soylu bir tasarımla sunuyor. Rölyefli ve inci parlaklığındaki çiçek dekoru, mermeri tekdüzelikten çıkartarak canlı ve lüks bir atmosfer yaratıyor. 30x60 cm ebadındaki Brooklyn, Serpantin (yılan) taşının dantel görünümlü doğal desenini duvarlara yansıtıyor.

 


Geri Dön