26 / 04 / 2024

Viven İnşaat'tan Kuşadası ve Çeşme'ye yeni proje!

Viven İnşaat'tan Kuşadası ve Çeşme'ye yeni proje!

Viven İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yolçi, yıl sonuna kadar İzmir, Kuşadası ve Çeşme'de yeni konut projelerine başlayacaklarını açıkladı. 



Evak İnşaat ve Emiroğlu Group ortaklığı ile kurulan Viven İnşaat'ın Bornova'da yapımını süren Viven Tower'ın satış başarısı nedeniyle yapılan kutlama yemeğinde çözüm ortakları ve Viven İnşaat çalışanlarıyla bir araya geldi.

Yeni Asır'da yer alan habere göre; İnciraltı'nda bulunan Sera Saklı Bahçe'de bir araya gelen Viven İnşaat ailesi, İzmir'de bulunan ilk projeleri olan ve toplam 241 daire bulunan Viven Tower projesinin yarısının satışını kısa süre içinde gerçekleştirmenin gururunu yaşadı. 

Viven İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yolçi, yıl sonuna kadar İzmir, Kuşadası ve Çeşme'de yeni konut projelerine başlayacaklarını ve lansman gerçekleştireceklerini ifade etti. Viven İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Alim Emiroğlu da, Viven Tower'ın konumu ve her konutta bulunan geniş teraslar ile Ege Denizi'ne panaromik bir görüş sunulduğunu açıkladı.

Projenin sosyal donatıları ve fırsatlarıyla çok beğenildiğinden bahseden Emiroğlu, "155 metre yüksekliğe 42 bin metrekare inşaat alanına sahip Viven Tower, yüksek tavanlı ferah 241 adet 1+1 ve 2+1 konuttan oluşuyor" dedi.


Geri Dön