26 / 04 / 2024

Vm Yapı İnşaat Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Vm Yapı İnşaat Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Metin Ali Türhan ve Volkan Aksoy ortaklığında 6 Mayıs 2017 tarihinde 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Vm Yapı İnşaat Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 6 Mayıs 2017 tarihinde Metin Ali Türhan ve Volkan Aksoy ortaklığında kuruldu. 


Vm Yapı İnşaat Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, sufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-a. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak.......ve anasözleşmesinde yazılı işlerç



Vm Yapı İnşaat Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Tahtakale Mah.Mahmur Çiçeği Sk.N.4/170 Avcılar 


Geri Dön