25 / 04 / 2024

Vogue Business Center 2 ve Kartal projeleri yolda!

Vogue Business Center 2 ve Kartal projeleri yolda!

Ayse Yapı, Vogue Business Center 2 ve Kartal'daki yeni projesine hazırlanıyor. Vogue Business Center Genel Koordinatörü İlker Kaan Özcan'la Vogue Business Center ve gelecek projeler üzerine röportaj gerçekleştirdik...




1- İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nden sonra Ataşehir özellikle ofis projeleriyle parlayan bir bölge. Vogue Business Center'ı, bölgedeki diğer ofis projelerinden farklı kılan nedir?


Ataşehir tüm istanbul içinde en hızlı gelişim gösteren ve değerini bu hızlı gelişim ile doğru orantılı yükseltebilen çok nadir bir prestij merkezi. Bugün Beylikdüzü de gayet sevilen ve gelişim gösteren bir bölge aynı şekilde Sancaktepe de.Ama en pahalı bölgesindeki en pahalı projeye gidin 5 bin 6 bin TL/mt2 den yukarıda çok nadir yer bulursunuz.Bakın hala Ataşehir ile yarışacak fiyatlarda değiller.Ataşehirde ise neredeyse 10 bin TL/mt2 gayet sıradan ev birim fiyatı haline gelmiş durumda.Ne kadar normal bir satış rakamı Ataşehir için.


Vogue Business Center ise bölgede rakipsiz bir proje.Bunun sebebi de bölgede bu kadar büyük tek ofis alanı yok.Yani siz 400 metrekareye yakın tek parça ofis arasanız da bulamazsınız.Var sa da bizdeki lokasyon ve enterprise tesis imkanları ve olanakları o projede yoktur.Ayrıca her ofise 10 araç yeri otopark vermemiz de muhtemelen bölgede tektir.Kira çarpanlarına baktığınızda tüm bu avantajların kira getirisine yansıyacağını doğru yatırımcı hemen farkediyor ve alım yapıyor.


2- Vogue Business Center'da m2 birim fiyatı satışa çıkarken ne kadardı? Şimdi ne kadar?


Şu anda 8200 TL/MT2 fiyattan 10400 TL/mt2 ye kadar fiyatlarımız katların şerefiyesine göre mevcut 10. kattan itibaren adalar manzarası ve dublex katımızdaki extra teras alanları ve extra metrekareler iş ve çalışma ortamınızı keyifli bir ambiyansa dönüştürüyor.


3- Sosyal mecralarda yayınlanan ‘Babalar ve Oğullar’ reklam kampanyanıza tepkiler nasıl oldu? Satışlara ne ölçüde yansıdı?


2. Etap en değerli katlarımızın şatışı başladı ve yakın zamanda tükenecek gibi.Reklamın yansıması çok değerli yeni müşteriler kazanmamız.Siz neyseniz ürününüz de odur.Bir sadece çalışma ortamı yaratmak istemedik biz bu proje içinde çok ciddi bir sosyal ağ kurmak istedik.Reklamı izleyen ve geri dönüş yapan müşterilerimiz sağolsunlar.


Aile şirketlerinin bir sonraki nesillere nasıl aktarılacağı ve şirketin bekası için yeni nesil fikirlerin eski nesil ile nasıl entegre olacağını ifade eden bu konuya parmak basan sıradışı bir reklam çekmiştik.Bu gelen müşteri oğluna alsın diye değil eski nesilin kuralcılığı ve güveni ile yeni nesilin zekası,yaratıcılığı ve heyecanının birleşmesi ile doğacak olan yatırım fırsatları ve iş potansiyellerini konuşuyoruz biz bugünden sonra.Asıl derdimiz düzgün ve kaliteli oturumcu kazanmaktır.

Bizden alım yapan müşteriler iş hacmi büyük çok prestijli aileler.Tabiki bu mesajımızı pozitif anlamlandırdılar.


4- Projede satışlar hangi seviyede? Vogue Business Center'a oturumcudan mı yoksa yatırımcıdan mı daha çok talep geliyor?


Bu proje zaman dilimleri açısından incelenmeli.Şu an için yatırımcının ilgisini çekmeli ama yatırımcının alması gereken dönemde oturumcular gelip alıyorsa ve ben bunu satmam ben şirketimi taşıyacağım diyorsa ürününüz alınıp satılacak klasik ürünlerden farklı olarak nadir ve değerlidir.


5- Vogue Business Center projesinin inşaat çalışmaları hangi durumda? Teslimleri ne zaman?


4 ay sonra tüm alıcılar ofisine kavuşacak.Tam tarih 2017 Şubat.


6- İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakası olarak bakacak olursak, bundan sonra Ayse Yapı'nın konut ve ofis projelerinde planladığı bölgeler neresi? 


Vogue kurtköy ün satışları tamamlanmak üzere.Kartal bölgesinde planladığımız ve alımı gerçekleştirdiğimiz yeni ticari ve konut projemiz inşaata hazırlanıyor.Ayrıca Ataşehirde bir Vogue Business center 2 projemiz için arsa görüşmelerimiz devam ediyor.



Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Geri Dön