26 / 04 / 2024

W Roof Kurtköy fiyat listesi!

W Roof Kurtköy fiyat listesi!

Firma: Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı

Proje: W Roof

Erguvan İnşaat ile Demirbaş Yapı ortak çalışması ile hayata geçirilen W Roof Kurtköy fiyat listesi 'ne bu hafta içinde Emlakkulisi.com üzerinden ulaşmanız mümkün. Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar daire mevcut...




Toplam 214 konuttan oluşan W Roof  Kurtköy projesi İstanbul-Anadolu yakasında Pendik - Kurtköy ilçesinde hayata geçirildi. Erguvan İnşaat ile Demirbaş Yapı işbirliğiyle yükselen W Roof  Kurtköy fiyat listesi bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. 


17 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen W Roof  Kurtköy projesinde daire sahipleri için çocuk oyun alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, spor alanları, fitness merkezi, saun ve buhar banyosu gibi olanaklar yer alıyor. W Roof  Kurtköy fiyat listesi bilgileri şöyle: 


 W Roof Kurtköy fiyat listesi!


W Roof  Kurtköy fiyat listesi: 


W Roof  Kurtköy fiyat listesi bu hafta içinde açıklanıyor. W Roof  Kurtköy fiyat listesi 'ni Emlakkulisi.com üzerinden inceleyebilirsiniz. W Roof  Kurtköy teslimleri ile ilgili verilen bilgiler şöyle: 


W Roof  Kurtköy ne zaman teslim ediliyor? 


W Roof  Kurtköy projesi 18 ay sonra sahiplerine teslim edilecek. 


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon olarak  tasarlanan W Roof  Kurtköy projesinin detaylı bilgilerine 0216 702 18 18 numaralı telefondan satış ofisini arayarak ulaşabilirsiniz. 



W Roof  Kurtköy iletişim

Telefon: 0216 702 18 18

Web Adresi: www.erguvaninsaat.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön