19 / 04 / 2024

West Blocks'da 120 bin TL'ye!

West Blocks'da 120 bin TL'ye!

Bilgili Holding, güçlü mimari özellikleri ön plana çıkan yeni konut projesi West Blocks'u satışa çıkardı



Başta Avrupa'nın ikinci büyük renovasyon projesi Akaretler Sıraevler olmak üzere, turizm ve inşaat alanında birçok projeye imza atan Bilgili Holding, güçlü mimari özellikleri ön plana çıkan yeni konut projesi West Blocks'u satışa çıkardı.
Toplam 22 bin 551 metrekare arsa üzerine  inşa edilen proje 288 konuttan oluşuyor.  3 Blok, ofis alanları ve 4 mağazadan oluşan ticaret merkezi bulunuyor. İnşaatına Ocak 2010'da başlanan projenin Haziran 2012'de tamamlanması planlanıyor.
 
West Blocks'da 1+1 daire olarak 82 metrekare, 88 metrekare ve 105 metrekare; 2+1 daire olarak 164 metrekare dubleksler, 176 metrekare düz daire ve dubleksler; 3+1 olarak 189 metrekare, 192 metrekare, 197 metrekare ve 206 metrekare daireler; 381 metrekarelik 4+1 Penthouse ve 395 metrekarelik 5+1 Loft daire seçenekleri bulunuyor. West Blocks'ta konut fiyatları ise 120 bin TL'den başlıyor, 940 bin TL'ye kadar yükseliyor.
Tüm dairelerde ankastre beyaz eşya olarak fırın, ocak, aspiratör ve dibulaşık makinesi veriliyor. Daireler merkezi yerden ısıtma sistemi ile ısınıyor ve dairelerde "ısı pay ölçer veya kalorimetre sistemi" bulunuyor.
24 saat güvenlik hizmeti, kapalı devre kamera izleme sistemleri ve resepsiyon hizmetleri ile siz huzurun tadını çıkarırken West Blocks size güvenli bir yaşam sunuyor. West Blocks'da günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacak ticaret merkezi, mini golf sahası, yüzme havuzu, çocuk havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, tırmanma duvarı, yaklaşık 330 m'lik bisiklet, koşu ve yürüyüş parkuru, yaklaşık 15.000 metrekare ortak yeşil alanı, buhar banyosu, sauna, cafe, kapalı çocuk oyun alanı, kapalı spor salonunun yer aldığı sosyal alanları ile her mevsim kendinizi dinamik ve huzurlu hissetmenizi sağlıyor.
West Blocks'da 6 adet Loft daire ile 6 adet Penthouse daire bulunuyor. Hepsi göl ve deniz manzaralı olan bu dairelere iki tane özel tahsisli otopark imkanı sağlanıyor. Penthouse dairelerde teras keyfinin yanı sıra iç mekan için tasarlanmış kış bahçeleri de bulunuyor. 
Neden cazip?
1) Proje batı yakasının şimdiye kadar lansmanı yapılan en lüks projesi.
2) Bir taraftan doğaya yakın diğer taraftan residence lüksü ve konforu var.
3) Ticari üniteler ve ofis bulunuyor. Ev ile işi birbirine yakınlaştırmak isteyenler için ideal.
Tebernüş Kireçci

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Batı yakasında lüks arayanlara özel proje
Başta Avrupa'nın ikinci büyük renovasyon projesi olarak anılan Akaretler Sıraevler olmak üzere, birçok projeye imza atan Bilgili Holding, yeni konut projesi West Blocks'u Büyükçekmece'de inşa ediyor.
Toplam 22 bin 551 metrekare arsa üzerine inşa edilen proje 288 konuttan oluşuyor. Ayrıca 3 blok, ofis alanları ve 4 mağazadan oluşan ticaret merkezi bulunan proje lokasyonu kadar lüks ögeleriyle de dikkat çekiyor.  Hepsi göl ve deniz manzaralı olan bu dairelere iki tane özel tahsisli otopark imkânı sağlanıyor. Penthouse dairelerde teras keyfinin yanı sıra iç mekân için tasarlanmış kış bahçeleri de bulunuyor. 
Projedeki sosyal donatılar da yine lüks kategorisinde geliştirildi. Mini golf sahası, yüzme havuzu, çocuk havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, tırmanma duvarı, yaklaşık 330 metrelik bisiklet parkuru, buhar banyosu bunlardan bazıları.

940 bin TL'ye loft'lar da var
Ön satış döneminde olan West Blocks projesinde konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1 normal, 2+1 dubleks, 4+1 penthouse ve 5+1 loft daireler olarak tasarlandı. Bu arada projedeki loft daire ve penthouse'ların sayısının altışar tane ilesınırlı olduğunu belirtmekte fayda var.  Konutların büyüklükleri ise 82 ile 381 metrekare arasında değişiyor.
Haziran 2012'de tamamlanacak olan West Blocks'ta en ucuz konutun fiyatı 120 bin TL. En pahalı konut için biçilen değer 940 bin TL. Projeden ev sahibi olabilmek için verilmesi gereken minimum peşinat oranı yüzde 25. Finansbank ile kredi anlaşmasının da yapılabildiği çalışmada, 120 ay vadede yüzde 0.97 faiz uygulanıyor.

NEDEN CAZİP?
-  Proje batı yakasının şimdiye kadar lansmanı yapılan en lüks projesi.
-  Bir taraftan doğaya yakın diğer taraftan rezidans lüksü ve konforu var.
-  Ticari üniteler ve ofis bulunuyor. Ev ile işi birbirine yakınlaştırmak isteyenler için ideal.

www.westblocks.com

0212 381 22 00

Tebernüş Kireçci

Batı blokları, terasında göl ve deniz manzarası sunacak
Bilgili Holding ikinci gayrimenkul projesine Büyükçekmece'de start verdi. West Blocks adını taşıyan ve 82 ile 395 metrekare aralığında daire seçeneklerinden oluşan projedeki penthouse ve loftlar göl ve deniz manzarasına sahip
Turizm ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Bilgili Holding, Avrupa'nın ikinci büyük renovasyon projesi olan Akaretler Sıraevler projesinin ardından gayrimenkulde ikinci projesine de adım attı. Büyükçekmece Alkent Mahallesi'nde West Blocks adıyla yeni bir yatırıma başlayan grup deniz e göl manzarasında evler inşa edecek. İzgi Mimarlık'tan mimar Sinan İzgi'nin imzasını taşıyan proje toplam 22 bin 551 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 3 blokta toplam 288 konuttan oluşacak projede ofis alanları ile 4 mağazadan oluşacak bir ticaret alanı da bulunacak. 10'dan fazla daire tipnin bulunduğu projede 82 ile 395 metrekare arasında daire seçenekleri sunulacak.Projede 82 m², 88 m² ve 105 m² seçeneklerinde 1+1; 164 metrekare dubleks ile 176 m² normal ve dubleksler 2+1; 189 m², 192 m², 197 m² ve 206 m² seçeneklerinde 3+1 daireler; 381 m²'lik 4+1 penthouse ile 395 m²'lik 5+1 Loft daire seçenekleri bulunacak. Projenin Haziran 2012'de tamamlanması planlanıyor. Projenin sosyal imkanları arasında ise ticaret merkezi, mini golf sahası, yüzme havuzu, çocuk havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, tırmanma duvarı, yaklaşık 330 m'lik bisiklet, koşu ve yürüyüş parkuru, yaklaşık 15 bin m² ortak yeşil alan, buhar banyosu, sauna, cafe, kapalı çocuk oyun alanı, kapalı spor salonu bulunuyor. Tüm daireler ankastre fırın, ocak aspiratör ve bulaşık makinesi ile teslim ediliyor. Merkezi yerden ısıtma sistemi ile ısınan dairelerde "ısı pay ölçer veya kalorimetre sistemi" de yer alıyor.

KIŞ BAHÇELİ PENTHOUSELAR
West Blocks projesinin en lüks konutlarını oluşturacak olanloft ve penthouse dairelerin tamamnmı göl ve deniz manzarasına hakim konumda bulunuyor. 6 loft ve 6 tane de penthouse'un yer aldığı projede penthouse dairelerde özel terasların yanı sıra kış bahçeleri de bulunuyor. Dairelere tahsisli olarak verilen açık ve kapalı otoparklarının yanı sıra depo alanları da bulunan projede misafir otoparkları da bulunuyor.

West Blocks
Proje sahibi: Bilgili holding
Toplam alan: 22 bin 551 m2
Toplam daire sayısı: 288
Daire büyüklükleri: 82 - 395 m2
Teslim tarihi: Haziran 2012
Sabah Emlak


Geri Dön