19 / 04 / 2024

West Wall Marina Villaları satışa sunuldu!1500 dolar !

West Wall Marina Villaları satışa sunuldu!1500 dolar !

Firma: Batı Duvarı İnşaat

Proje: West Wall Marina Vilları

Kesintisiz deniz manzarasıyla ve projeye özel marinasıyla ayrıcalıklar sunan West Wall Marina Villaları projesi 1 Ekim Salı günü düzenlenen basın toplantısı sonrasında satışa sunuldu...




Kesintisiz deniz manzarasıyla ve projeye özel marinasıyla ayrıcalıklar sunan West Wall Marina Villaları 1 Ekim Salı günü düzenlenen basın toplantısı sonrasında satışa sunuldu.



İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Beylikdüzü'nde, Batı Duvarı İnşaa tarafından inşa edilen West Wall Marina Villaları, konumu ve donatılarıyla eşsiz bir yaşan alanı sunuyor.


West Wall Marina Villaları satışa sunuldu!1500 dolar !


1 Ekim Salı günü proje bünyesinde yer alan marinada düzenlenen basın toplantısı sonrasınd; satışa sunulan villalar büyük beğeni topladı.


62.000 metrekare arsa üzerine inşa edilen ve en küçüğü 353 metrekareden oluşan 64 villanı yer aldığı West Wall Marina Vilları'nda 815 metrekareye kadar villa tipleri yer alıyor. Aync tüm villaların kendilerine özel 500 ile 1.000 metrekare arasında müstakil kullanımlı bahçele bulunmakta.



VİLLA SAHİPLERİNE ÖZEL MARİNA


Geniş bahçeleri ve özel kapalı otoparklarıyla öne çıkan lüks villaların en dikkat çeken özel ise villa sahiplerine ücretsiz sunulan yat marinası.


160.000 metrekare kara alana 162.000 metre karede deniz alanına yayılan yat marin restoranları, kafeleri ve spor alanlarıyla da West Wall Marina sakinlerine hizmet verecek.


800 tekneye hizmet verebilecek kapasiteye sahip olan marinanın yanı sıra projede genel ve özel yüzme havuzları, çocuk parkları, spor alanları, alışveriş noktaları, özel plajı, yat kulübü ve yelken okulu yer alıyor.



Güvenlikli bir site içerisinde müstakil villa yaşamı sunan West Wall Marina Villaları, Atatürk Havalimanı'na 17 km İDO İskelerine 7 km, Taksim'e 30 km, Levent'e ise 32 km mesafede bulunuyor. 


West Wall Marina Villaları satışa sunuldu!1500 dolar !


Bugüne dek yükleyici firma olarak birçok inşaat projesini hayata geçiren Batı Duvarı İnşaat, faaliyet gösterdiği tekstil sektöründe de uzun yıllardır aktif rol alıyor.



İnşaat sektöründeki deneyimi West Wall Marina Villaları'na taşıyan Batı Duvarı İnşaat, 64 villadan oluşan projesini 1.500 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sundu.

7 farklı tipte villanın yer aldığı projede villaların tamamı hemen teslim olarak alıcılarına sunuluyor.


West Wall Marina Villaları basın toplantısı için tıklayın...


Fırat Muşlu West Wall Marina Villaları'nı anlatıyor... Video için tıklayın...


West Wall Marina Villaları tanıtım filmi için tıklayın...


Telefon: 0 212 850 2 555

Web adresi: http://www.batiduvari.com/tr


projeye sor



Geri Dön