25 / 04 / 2024

Westside İstanbul Beylikdüzü daire fiyatları!

Westside İstanbul Beylikdüzü daire fiyatları!

Firma: Şahinler Holding-Mutlu İnşaat

Proje: West Side İstanbul

Tamamı peşin ödemelerde yüzde 7 indirim imkanı sunulan Westside İstanbul 'da 36 ay 0 faiz imkanı ile de ödeme yapılabiliyor. İşte Westside İstanbul Beylikdüzü daire fiyatları...



Westside İstanbul Evleri Atatürk Havaalanı'na 10 dakika, okul, üniversite, AVM, hastane ve TÜYAP fuar alanına yakın bir bölgede ve E-5'e sıfır konumda hayata geçiriliyor. 


Yüzde 5 peşinat ile ödeme yapılabilen Westside İstanbul Beylikdüzü daire fiyatları haberimizin devamında bulunuyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Mart ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


West Side Beylikdüzü Konutları 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası ile yükselen projede dükkanların metrekare birim fiyatı 10 bin TL'den başlıyor.


Beylikdüzü Westside İstanbul Rezidans yürüyüş parkuru, Türk hamamları, saunalar, 4 adet açık- 3 adet kapalı yüzme havuzu, 1800 araçlık otopark, çocuk oyun alanları, açık/kapalı spor alanları, 3 adet fitness center, kamelyalar gibi ortak alanlardan oluşuyor.


Konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan Westside İstanbul Beylikdüzü daire fiyatları 156 bin lira ile 848 bin lira arasında değişiyor. Projede 36 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. 


Westside İstanbul Residence nerede?

Ulaşım: Barış Mahallesi, Mehmetçik Caddesi, No:10 Beylikdüzü / İstanbul  


Westside İstanbul telefon :(0212) 871 41 02

Web adresi: www.westsideistanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön