25 / 04 / 2024

WestsIde İstanbul projesi yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı!

WestsIde İstanbul projesi yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı!

Kişiye özel ödeme planıyla satışa çıkan cadde dükkanların satışında yüzde 18'lik KDV payı, Westside İstanbul tarafından karşılanıyor.



WestsIde İstanbul projesi, satışa çıktıktan sonra yatırımcı ve oturumcusuna yüzde 52 kazanç sağladı. Beylikdüzü korularına komşuluğu ve metrobüs durağının projenin bitişiğinde olması ayrıca, hizmete girecek metronunun Beylikdüzü istasyonu da projenin değerini artırıyor. 


Sabah



Haber Takvim Gazetesi'nin emlak ekinde şu şekilde yer aldı;


WESTSİDE İstanbul projesi, satışa çıktıktan sonra yatırımcı ve oturumcusuna yüzde 52 kazanç sağladı. Proje değerinin her geçen gün artmaya devam etmesi, daire satın almak isteyenlerin ilgisinin Beylikdüzü'ne çevrilmesine neden oldu. 


Beylikdüzü'nde bulunduğu lokasyonla dikkatleri üzerinde toplan Westside İstanbul, kısa zamanda değer kazandı. AVM'lerin yanı başında yer alan proje, Beylikdüzü korularına da komşu olarak konumlanıyor. Metrobüs durağının bitişiğinde yer alan proje, bu özelliğiyle hızla değerini artırıyor. Yakın zamanda hizmete girecek metronun Beylikdüzü istasyonu da West Side İstanbul'un önünde yer alıyor. Gerçekleştirilmesi planlanan Kanal İstanbul'un projeye yakın olması de Westside İstanbul'un değerini artıracağı öngörülüyor. 


KDV PAYİ WESTSİDE'DAN 

Dükkan yatırımı yapmak isteyenlerin de ilgilisini çeken "Westside İstanbul'da kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Ayrıca bu dükkanların satışında yüzde 18'lik KDV payı, Westside İstanbul tarafından karşılanıyor. İnsan trafiğinin en yoğun olduğu bölgelerden biri olan bölge, ticari hayatın da en hareketli yaşandığı yerleşim yerlerinden biri olarak dikkat çekiyor. 


Takvim Ek


Haber Vahdet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Westside İstanbul projesi, satışa çıktıktan sonra yatırımcı ve oturumcusuna yüzde 52 oranında kazanç sağladı. Proje değerinin her gecen gün artmaya devam etmesi, daire satın almak isteyenlerin ilgisinin Beylikdüzii'ne çevirdi. İlçedeki seçkin AVM'lerin yanı basında yer alan projenin, Beylikdüzü korularına olan komşuluğu ve metrobüs durağının projenin hemen bitişiğinde olması, hızla ve yüksek değer artısının en önemli nedenleri arasında... 


TAHMİNLERİN ÖTESİNE GEÇECEK 

Ayrıca, yakın zamanda hizmete girecek metronun Beylikdüzü istasyonu da West Side İstanbul'un önünde yer alıyor. Tüm bunlara ek olarak, gerçekleştirilmesi planlanan Kanal İstanbul'un projeye yakınlığı göz önüne alındığında, West Side İstanbul'un değeri, tahminlerin de ötesine geçecek gibi görünüyor. 


Vahdet


Haber Yeni Akit Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Westside İstanbul projesi, satışa çıktıktan sonra yatırıma ve oturumcusuna yüzde 52 kazanç sağladı. Proje değerinin her geçen gün artmaya devam etmesi, daire satn almak isteyenlerin ilgisinin Beyiikdüzü'ne çevrilmesine neden oldu. 


İlçedeki seçkin AVM'lerin yanı başında yer alan projenin, Beylikdüzü korularına olan komşuluğu ve metrobüs durağının projenin hemen bitişiğinde olması projeye olan ilgiyi daha da artınyor. Aynca, yakın zamanda hizmete girecek metronun Beylikdüzü istasyonu da ttfest Side istanbul'un önünde yer alıyor. 


Kişiye özel ödeme planıyla satşa çıkan cadde dükkanlar, yüksek ciro ve kira getirişi beklentisi olanlar için önemli bir yatırım araa olarak gözleniyor. Söz konusu dükkanlann satışında yüzde I8"lik KDV payı, Westside istanbul tarafından karşılanıyor. 


Yeni Akit




Geri Dön