19 / 04 / 2024

Wilo 6. Uluslararası İnşaat Kalite Zirvesi'ne katılıyor!

Wilo 6. Uluslararası İnşaat Kalite Zirvesi'ne katılıyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği’nin ( Türkiye İMSAD ) üyesi olan Wilo Pompa Sistemleri A.Ş., İMSAD tarafından düzenlenen “6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi”ne sponsor oldu.



Pompa sistemleri sektörünün lider markası Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.’nin sponsorları arasında olduğu “6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi”, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Fas Enerji Madenler Su ve Çevre Bakanı Mohammed Nabil Benabdallah’ın katılımıyla İstanbul’da gerçekleştirilecek. İnşaat dünyasının buluşacağı zirvede, Türk inşaat sektörünün 2015 yılı rotası belirlenecek. 

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği’nin (Türkiye İMSAD) üyesi olan Wilo Pompa Sistemleri A.Ş., İMSAD tarafından düzenlenen “6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi”ne sponsor oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Fas Enerji Madenler Su ve Çevre Bakanı Mohammed Nabil Benabdallah’ın katılımı ile düzenlenecek zirve, İstanbul’da gerçekleştirilecek.


Türkiye inşaat sektörünün en geniş platformu olan “6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi”, Türkiye’nin önde gelen 80 inşaat malzemesi sanayi firması ve 29 sektörel derneği ile sektörün çatı örgütü olan Türkiye İMSAD tarafından düzenleniyor. İnşaat dünyasının devlerini bir araya getirecek zirve, 4 Aralık 2014 Perşembe günü, İstanbul’da, The Grand Tarabya Hotel’de yapılacak. 


İnşaat sektörünün 2015 yılı rotasının çizileceği zirvenin bu yılki ana teması  ‘İş Birliği-Güç Birliği’ olacak. Zirvede, Türkiye’nin inşaat pazarının büyümesi, sektörün kurum ve kuruluşları arasındaki işbirliğinin güçlendirilmesi ve ihracata pozitif katkı sağlanması gibi konular gündeme alınacak.


6. Uluslararası Kalite Zirvesi’nde, sektörün üç sacayağı olan Müşavirler, Müteahhitler ve Malzeme Üreticileri, Türkiye’nin adını dünya inşaat sektöründe markalaştırmak amacıyla güç birliği yapmanın yöntemlerini tartışacaklar. ‘Sektör güç birliği yapacak, Türkiye kazanacak’ mesajının vurgulanacağı zirvede, üç alanın önde gelen isimlerinin konuşmacı olacağı beş ayrı oturumda, yabancı uzmanlar da deneyim ve değerlendirmelerini paylaşarak, Türk inşaat sektörünün geleceğine ışık tutacaklar. 


Zirve’nin açılış konuşmacıları arasında; Türkiye İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, Türk Müşavir Mühendisler ve Mimarlar Birliği (TürkMMMB) Başkanı Demir İnöz, Türkiye İhracatçılar Birliği (TIM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD) Başkanı Yeşim Hatırlı yer alacaklar. 


Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.’nin sponsorluk desteğiyle katkı sağladığı zirve; ‘Neden İşbirliği Yapmalıyız?-Ortak Dil-Ortak Akıl’, ‘Acil Bir İhtiyaç-Bina Yönetmelikleri Kargaşasına Son’, ‘Kalkınmada Teknik Müşavirlik Sektörünün Etkileri’, ‘Yurtdışında Türk Müteahhitliğinin Bugünü ve Geleceği”, Medya Gözüyle Neler Oluyor?-Mevcut ve Hedef Pazarlarda Jeopolitik Durum’ olmak üzere birçok panele bir gün süresince ev sahipliği yapacak. 




Geri Dön