24 / 04 / 2024

WILO enerji verimliliği seminerlerine devam ediyor!

WILO enerji verimliliği seminerlerine devam ediyor!

Pompa sistemleri sektörünün lider markası WILO’nun, Türkiye’nin farklı bölgelerinde verdiği eğitim seminerleri hız kesmeden devam ediyor. Seminerde “Endüstriyel Sistemlerde Pompa Teknolojileri ve Enerji Verimliliği” konusu masaya yatırıldı.



WILO’nun son olarak Çorlu’da gerçekleştirdiği seminerde “Endüstriyel Sistemlerde Pompa Teknolojileri ve Enerji Verimliliği” konusu masaya yatırıldı.


En son teknolojilerle geliştirdiği, enerji verimliliği yüksek ürünleri ve müşteri memnuniyeti odaklı satış sonrası hizmetiyle pompa sistemleri sektöründe fark yaratan WILO, eğitim seminerlerine de devam ediyor. WILO mühendisleri verdikleri eğitim seminerlerinde, özellikle “enerji verimliliği” konusunun altını çiziyorlar.


2014 yılına hızlı bir başlangıç yapan ve art arda etkinliklerle yetkili satıcı ve servisleriyle bir araya gelen WILO son olarak, 20 Şubat’ta Çorlu Divan Otel’de bir eğitim semineri gerçekleştirdi.


WILO’nun bölgedeki yetkili satıcısı Vilmar Teknolojik Tesisat Sist. Ltd. Şti. ile beraber düzenlediği “Pompa Teknolojileri ve Enerji Verimliliği” konulu eğitim semineri, yaklaşık 100 kişilik bir katılımcı topluluğu tarafından takip edildi. Seminerde enerji verimliliği sağlayan pompaların endüstriye olan katkısı tüm yönleriyle masaya yatırıldı. Oldukça yoğun geçen soru-cevap bölümünün ardından seminer sona ererken, katılımcılar için akşam yemeği de düzenlendi.

 

Kaliteli ürünleri ve yaptığı diğer çalışmalarla enerji verimliliği konusunda farkındalık yaratan WILO, Türkiye’nin farklı bölgelerinde eğitim seminerleri düzenlemeye devam edecek.



Geri Dön