25 / 04 / 2024

Wilo yetkili servislerine uygulamalı eğitim verdi!

Wilo yetkili servislerine uygulamalı eğitim verdi!

Pompa sistemleri sektörünün pazar lideri WILO, satış sonrası müşteri memnuniyetini sürekli kılmak için yetkili servislerine uygulamalı teknik eğitim verdi. WILO’nun Türkiye genelindeki 60 yetkili servisi katıldı...



Kontrol panoları, kavitasyon ve yangın pompaları konularının işlendiği eğitime, WILO’nun Türkiye genelindeki 60 yetkili servisi katıldı.

 

WILO, müşteri memnuniyetine gösterdiği önemi, yetkili servislerine verdiği eğitimlerle bir kez daha gözler önüne serdi. WILO, Türkiye genelinde yer alan yetkili servis uzmanlarına uygulamalı teknik eğitim verdi. WILO’nun Tuzla’daki merkez binasında, Ekim ve Kasım aylarında gerçekleştirilen eğitimlere, 60 yetkili servisten 80 kişi katıldı.

 

Kontrol panoları, kavitasyon ve yangın pompaları konulu eğitimlere katılan yetkili servislere, santrifüj pompalarda kavitasyon ve nedenleri, uygulamalı eğitim seti üzerinde anlatıldı. Yangınla mücadele pompaları ve hidroforlarının çalışma prensipleri, arıza ve bakım kriterleri de uygulamalı eğitim seti üzerinde detaylandırıldı. Yeni kontrol panoları ile ilgili teknik bilgilerin de paylaşıldığı eğitimde iş sağlığı ve güvenliği eğitimi de verildi.

 

Servislerin tam yetkili olarak WILO’yu temsil edebilmesinde verilen eğitimlerin önemini vurgulayan WILO Pompa Sistemleri A.Ş. Endüstri Segmenti Satış Müdürü Gökhan Uzuner, “Satış sonrasında müşterilerimizin memnuniyetini en iyi şekilde sağlamaları için, servis eğitimlerine çok önem veriyoruz. Gerek teknik eğitimlerle, gerekse kişisel eğitimlerle sürekli destekleyerek, servis organizasyonumuzun en üst düzeydeki yapısını sürdürebilmek için sürekli çaba gösteriyoruz,” dedi.

 

Dünyada ve Türkiye’de, yüksek oranda enerji tasarrufu sağlayan ürünleriyle hizmet veren WILO’nun eğitim etkinlikleri, önümüzdeki dönemlerde de devam edecek.



Geri Dön