27 / 04 / 2024

Work Square Kurtköy Evleri!

Work Square Kurtköy Evleri!

Firma: MVK Yapı

MVK Yapı tarafından yükselen Work Square Kurtköy Evleri hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız haberimizden yararlanabilirsiniz...




 İstanbul Anadolu yakası Pendik'te hayata geçirilen Work Square Kurtköy Evleri projesi  MVK Yapı  tarafından inşa ediliyor. 351 adet daire ve 27 adet ticari birimden oluşan Work Square Kurtköy Evleri 'nin içerisinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlanan daire alternatifleri mevcut durumda. 



Work Square Kurtköy Evleri 'nde bulunan stüdyo daireler 49 metrekare, 1 oda 1 salon daireler 67 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 98 metrekare ve 3 oda 1 salon daireler ise 152 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Work Square Kurtköy Evleri daire fiyatları ile ilgili ayrıntılı bilgiler şöyle: 



Work Square Kurtköy Evleri fiyat listesi: 


Work Square Kurtköy Evleri 'nde bulunan konutlar minimum 155 bin TL'den başlangıç gösteren fiyatlarla alıcısını bekliyor. Work Square Kurtköy Evleri 'nde sunulan ödeme planı ise şu şekilde: 



Work Square Kurtköy Evleri ödeme planı 'na göre daire bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak ödendikten sonra kalan miktar için 60 aya kadar vade farksız taksitlendirme olanağı sunuluyor. Work Square Kurtköy Evleri teslim bilgisine göre: 


Work Square Kurtköy Evleri!



Work Square Kurtköy Evleri teslimat süreci 2015 yılının Mart ayında başlayacak. 



Work Square Kurtköy Evleri 'nin daire sahiplerine sağladığı olanaklar arasında sosyal tesisler, hobi alanları, oyun alanları yüzme havuzu, spa ve kafeler bulunuyor. 


Telefon: 0216 702 11 11

Web Adresi: www.work-square.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


Geri Dön