26 / 04 / 2024

www.doublepark.com.tr internet sitesi açıldı!

 www.doublepark.com.tr internet sitesi açıldı!

Firma: Keleşoğlu İnşaat ve Nanda Yapı

Proje: Double Park Residence

Keleşoğlu İnşaat ve Nanda Yapı projesi için www.doublepark.com.tr internet sitesinden ön talep toplanıyor. Double Park projesi 112 adet rezidans daireden meydana geliyor...




Keleşoğlu İnşaat ve Nanda Yapı tarafından hayata geçirilen  Double Park Residence  projesi Bağcılar Mahmutbey'de yükseliyor. Proje 2 blok olarak inşa ediliyor. Her iki blokta 15 katlı olarak yükseliyor.


Toplamda 112 adet rezidans daireden meydana gelen Double Park Residence projesinin temeli Kasım ayı içerisinde atıldı. Satış ofisi hazırlanan Double Park Residence projesinde 15 adet dükkan da bulunuyor. 


Kemerburgaz Üniversitesi karşısında yükselen Double Park Residence projesi Polat Port  Residence'ın önünde inşa ediliyor. Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerinin bulunduğu Double Park Residence projesinin üst katında teras evler yer alıyor.


Açık - kapalı otopark, fitness, yüzme havuzu gibi sosyal alanların yer alacağı Double Park Residence projesinde teslimler Kasım 2014'te yapılıyor. Ön talep toplama sürecinde olan Double Park Residence'ın haftaya satışa çıkması bekleniyor.



www.doublepark.com.tr

0212 446 29 42

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön