28 / 03 / 2024

www.ikinciel.com'un sunduğu Mobil Mağaza uygulamasının ilk müşterisi!

www.ikinciel.com'un sunduğu Mobil Mağaza uygulamasının ilk müşterisi!

www.ikinciel.com'un internette ilan vermek isteyen kullanıcılarına özel olarak geliştirdiği Türkiye’deki ilk ve tek mobil ilan uygulamasının ilk müşterisi S&S Motors oldu...



Eski alışkanlıklar ile yeni nesil ticari platformların birleştiği aktif bir ilan ve alışveriş sitesi olarak her geçen gün Genel LTD. adı altında adını duyuran www.ikinciel.com'un mobil cihazlarda sunduğu "Mobil Mağaza" uygulamasının ilk müşterisi, otomotiv alım satım sektöründe hizmet veren ve İnanlar Otomotiv A.Ş. adı altında hizmet veren S&S Motors oldu. 

Daha çok oto galericilerin ve emlakçıların kullanması için tasarlanan, uygun fiyat ve taksit imkânlarıyla yıllık 1.290 TL'ye alınabilecek “Mobil Mağaza” uygulaması, ilan vermek isteyen kullanıcılarının, kişiselleştirilmiş mobil mağazaları aracılığıyla daha geniş bir kitleye ulaşmasını hedefliyor. S&S Motors'un yayına aldığı iOS ve Android telefon uygulaması ise Play Market'te bulunabiliyor. 

www.ikinciel.com ile iş çözümleri geliştirmeye başlayan S&S Motors, kurduğu galeride öncelikle Super Cars adıyla anılan en üst segment spor otomobillerin alım satımında uzmanlaşıyor ve Türkiye'nin en büyük kurumsal ve köklü firmalarının lüks binek otomobil ile lüks arazi taşıtlarından oluşan araç portföylerini yönetiyor. 

S&S Motors'un iPad ve Android tabletlerde çalışabilecek Mobil Mağaza tablet uygulaması ise yaz sonunda hizmete girecek.

 


Geri Dön